Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-11-2016

Δηλώσεις Μπόσκαν, Κοκκινάκη, Ρουμελιωτάκη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Rate this item
(0 votes)
O προπονητής του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν, ο διεθνής ακραίος Μενέλαος Κοκκινάκης και ο ακραίος Γιάννης Ρουμελιωτάκης έκαναν δηλώσεις στο osfp.gr για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

Μπόσκαν: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το πρώτο σοβαρό τεστ της σεζόν. Θα παίξουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας. Περιμένω από τους παίκτες μου να κάνουν μια καλή εμφάνιση και να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ».

Κοκκινάκης: «Πιο εύκολα με τον κόσμο μας»

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Έχουμε μπροστά μας το το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και προερχόμαστε από τρεις σερί νίκες χωρίς απώλεια σετ.  Το γεγονός αυτό ωστόσο δεν πρέπει να μας παρασύρει. Γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός αντίπαλος αλλά το καθήκον της ομάδας μας και του Ολυμπιακού είναι να κερδίσουμε μέσα στην έδρα μας. Αυτό μπορεί να γίνει ακόμα πιο εύκολα με την παρουσία του κόσμου που ελπίζουμε να γεμίσει το Ρέντη και να μας δώσει ώθηση για την νίκη».

Ρουμελιωτάκης: «Να μπούμε αποφασιστικά»

Ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης δήλωσε στο osfp.gr: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς και τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Παίζουμε μέσα στην έδρα μας και αυτό θα βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας. Σίγουρα και η παρουσία του κόσμου θα ενισχύσει την προσπάθειά μας αυτή.  Είναι σημαντικό να μπούμε αποφασιστικά γιατί πρέπει να κερδίσουμε και να δείξουμε από την αρχή την δυναμικότητα μας».

Πηγή: ΤΑΑ Ολυμπιακός

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject