Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-11-2016

Ο Ανδρέας Φράγκος στην εκπομπή «Στο Φιλέ» της NOVA

Rate this item
(0 votes)
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novasports1HD, την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη και καλεσμένο τον Ανδρέα Φράγκο.

Ο διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού θα μιλήσει για τη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για νικηφόρο ξεκίνημα των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα της Volley League Πάμε Στοίχημα, για τους φετινούς στόχους των Πειραιωτών, αλλά και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ και highlights από την 4η αγωνιστική πρωταθλήματος της Volley League Πάμε Στοίχημα, αλλά και όλη την αθλητική δραστηριότητα από το βόλεϊ. Σε ειδικό ρόλο ο Βασίλης Κουρνέτας, θα αναλύει όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο των φιλέ. Η εκπομπή θα προβληθεί και από την υπηρεσία NovaGO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova).

Επίσης, οι φίλοι του βόλεϊ, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 17:30 θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports3HD τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΟ Θήρας για την 6η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ ο Παντελής Λώλης.

* Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις του πρωταθλήματος Volley League στο www.novasports.gr/VolleyLeague

* Δείτε στιγμιότυπα αγώνων και δηλώσεις πρωταγωνιστών από τους αγώνες Volley League στο www.novasports.gr/WebTV

* Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για LIVE κάλυψη των αγώνων Volley League

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject