Print this page
20-11-2016

Ηρακλής Χαλκίδας - Ολυμπιακός (5η αγωνιστική, 21/11, 19.00)

Rate this item
(1 Vote)
Με τον αγώνα μεταξύ του Ηρακλή Χαλκίδας και του Ολυμπιακού στο γυμναστήριο της Κανήθου θα συνεχιστεί την Δευτέρα η 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» (21/11, 19.00, Διαιτητές: Μουλά Λεμονιά, Ονόπας). Η 5η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την 1η Δεκεμβρίου με τον αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.

Περίπου 40 ημέρες μετά την αναμέτρηση τους για το Λιγκ Καπ ο νεοφώτιστος Ηρακλής Χαλκίδας θα υποδεχτεί τους «ερυθρόλευκους» αναγνωρίζοντας πως η ομάδα του Πειραιά είναι και το ξεκάθαρο φαβορί. Ο τεχνικός του Ηρακλή Χαλκίδας Σπύρος Γκολίτσης δήλωσε: «Από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό μόνο κέρδος μπορούμε να έχουμε. Δεν είναι από τους αγώνες που θα κρίνουν την επίτευξη των στόχων μας αλλά είναι από τους αγώνες που μας δίνουν την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και να πιεστούμε για τη δύσκολη συνέχεια. Επίσης είναι μία ευκαιρία για τους φίλους του βόλεϊ να δουν ποιοτικό βόλεϊ».

Ο αρχηγός του Ηρακλή Χαλκίδας Ζένια Γκόρτσανιουκ είπε στο Volley League ΤV: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί και ομάδα με ανώτερους στόχους από τους δικούς μας. Παρόλα αυτά θα το παλέψουμε. Προσκαλώ τον φίλαθλο κόσμο της Χαλκίδας να δει τον αγώνα. Θα δώσουμε τη μάχη μας χωρίς άγχος και πίεση. Στον αγώνα του Λιγκ Καπ μας το επέτρεψε ο Ολυμπιακός και πήραμε ένα σετ. Με λίγη περισσότερη προσπάθεια και προσοχή μπορούμε να αξιοποιήσουμε καλύτερα τις ευκαιρίες μας και να πάρουμε κάτι πολύ καλό».

Αήττητο και πρωτιά

O Oλυμπιακός βρίσκεται στην Χαλκίδα από το απόγευμα της Κυριακής και στις 19.00 θα κάνει προπόνηση στο γυμναστήριο της Κανήθου. Στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι η πέμπτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα που θα την φέρει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά και μόνη αήττητη μετά τις πέντε πρώτες στροφές του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Πάμε στην Χαλκίδα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αφού θα παίξουμε εκτός έδρας. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας ύστερα από την επικράτηση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Τον Ηρακλή Χαλκίδας τον αντιμετωπίσαμε και στο League Cup και είναι σημαντικό να συνεχίσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα. Ωστόσο για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να είμαστε σοβαροί».


Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Γυμναστήριο «Κανήθου» Χαλκίδα 19.00: ΑΠΣ Ηρακλής Χαλκίδας - Ολυμπιακός
Διαιτητές: Μουλά Λεμονιά, Ονόπας. Παρατηρητής: Ακαρέπης.
Επόπτες: Διαμαντής, Μαύρος. Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

* Ο αγώνας ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός αναβλήθηκε για τη 1η Δεκεμβρίου λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ.