Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-12-2016

Παναχαϊκή Πετ.- Α.Ο.Ορεστιάδας (7η αγωνιστική, 5/12, 17.00)

Rate this item
(0 votes)
Στο Κουκούλι της Πάτρας η Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσει την Ορεστιάδα σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής. Και οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς πρωτίστως για την παραμονή, ενώ η Παναχαϊκή με νέο τρίποντο θα κάνει όνειρα και για την 8αδα (7η αγωνιστική, 5/12, 17.00, Διαιτητές: Φραγκάκης, Κουτσούλας).

Η Παναχαϊκή προέρχεται από τη νίκη επί της Κύζικου στο Ρέντη και θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις ομάδες που θέλει να βάλει από κάτω για να πατήσει στο κατώφλι της 8αδας. Οι πατρινοί στοχεύουν στην τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος είδε την ομάδα του να αποδίδει καλό βόλεϊ στο Ρέντη και όπως είπε θέλει τη μέγιστη συγκομιδή βαθμών στους αγώνες που ακολουθούν.

«Τα κέντρα μας τα δυνατά σημεία»

O Βραζιλιάνος κεντρικός της Παναχαίκής Πέδρο Ρεκ δήλωσε: «Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες είναι καλές και πρέπει να προσέχουμε άσχετα από την βαθμολογική τους θέση. Εμείς στην Αθήνα τα πήγαμε πολύ καλά και ελπίζω να κάνουμε το ίδιο και την Δευτέρα. Είχαμε κανεί πολύ καλή εξάσκηση όλη την εβδομάδα. Πρέπει να παίξουμε καλά και δυνατά. Το κέντρο είναι ένα από τα δυνατά μας σημεία σαν ομάδα και αν καταφέρουμε να πιάσουμε απόδοση όπως στον προηγούμενο αγώνα, θα μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη».

Με Ιωαννίδη η Ορεστιάδα

Η Ορεστιάδα στοχεύει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα ώστε να τονωθεί βαθμολογικά και ψυχολογικά. Θα παρουσιαστεί ενισχυμένη και με τον ακραίο Γιάννη Ιωαννίδη που ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

«Περιμένουμε το καλό της ομάδας»

Ο πασαδόρος της Ορεστιάδας Δημήτρης Ράπτης δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη και δύσκολη δοκιμασία. Την εβδομάδα που πέρασε κάναμε καλή δουλειά. Δεθήκαμε περισσότερο ως ομάδα και πάμε να πάρουμε θετικό αποτελέσματα. Δεν την έχω δει παρακολουθήσει ακόμα την Παναχαϊκή αλλά ξέρω πως είναι δυνατή ομάδα. Τα προβλήματα που υπάρχουν στον σύλλογο μας σίγουρα έχουν παίξει μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία των παικτών και ειδικά των ξένων. Ο πρόεδρος προσπαθεί να βρει λύσεις. Έχουν γίνει κάποιες πρωτοβουλίες στην πόλη για να βρεθεί λύση και όλοι μας υπόσχονται πως θα γίνει το καλύτερο για το καλό της ομάδας. Περιμένουμε το καλό της ομάδας και κάνουμε υπομονή».

 

Παναχαϊκή Πετ.- Α.Ο.Ορεστιάδας
2016-17
25/02/2017: Volley League Α.Ο.Ορεστιάδας - Παναχαϊκή  
05/12/2016: Volley League Παναχαϊκή Πετ.- Α.Ο.Ορεστιάδας  
2015-16
23/01/2016: Volley League Παναχαϊκή Πετ.- Α.Ο.Ορεστιάδας 3-1 (25-23, 25-20, 18-25, 25-18)
07/11/2015: Volley League Α.Ο.Ορεστιάδας - Παναχαϊκή Πετ. 2-3 (19-25, 25-15, 25-23, 22-25, 14-16)

 

VOLLEY LEAGUE «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»

Πρόγραμμα 7ης αγωνιστικής

Δευτέρα 05/12/2016

Γυμναστήριο Κουκούλι, Πάτρα 17.00: Παναχαϊκή Πετ. 2013 - ΑΟ Ορεστιάδας
Διαιτητές: Φραγκάκης, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Ιορδανίδης.
Επόπτες: Ντάρλας, Γαλάνης. Γραμματεία: Μάμμου.

Γυμναστήριο «Μ.Μερκούρη» Ρέντη 21.00: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Γεωργουλέας. Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Βαρθαλίτης.
Επόπτες: Πικραμένος, Αντωνόπουλος. Γραμματεία: Εμμανοηλίδη. 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject