Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-12-2016

Η Volley League και οι αθλητές του ΠΑΟΚ στηρίζουν την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ

Rate this item
(0 votes)
Την έκθεση με τα Ευχοστολίδια σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε  αντιπροσωπεία αθλητών της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Σμαραγδής, ο Ανδρέας Ανδριάδης , ο Σωτήρης Σωτηρίου  και ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος είδαν τις ευχές στις ζωγραφιές και με την υποστήριξη της Volley League αγόρασαν τα δώρα που απεικονίζονται σε αυτές, κάνοντας τα Χριστούγεννα των παιδιών «μαγικά».

Το κοινωνικό πρόγραμμα Ευχοστολίδια συνεχίζεται για τρίτη χρονιά. Ο ΟΠΑΠ, από το 2014, μαζί με χιλιάδες πολίτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και εργαζομένους του, έχουν εκπληρώσει περισσότερες από 5.000 ευχές.

Εφέτος οι ζωγραφιές των παιδιών θα βρίσκονται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2016 στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall και Smart Park στην Αθήνα και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε επιλεγμένα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Όσοι βρεθούν εκεί έχουν τη δυνατότητα να δουν τις ευχές των παιδιών στις ζωγραφιές και να τις εκπληρώσουν, αγοράζοντας το δώρο που απεικονίζεται. Με την παράδοση του δώρου, οι επισκέπτες λαμβάνουν ως αναμνηστικό δώρο τη ζωγραφιά των παιδιών για να θυμούνται πάντα τη σημαντική τους προσφορά.

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα Χριστούγεννα των παιδιών μαγικά!

papadopoulos.jpgpaok-opap3.jpgpaok-opap1.jpgpaok-opap4.jpgsmaragdis.jpgpaok-opap2.jpg

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject