Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
31-12-2016

Τσαλόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τους τίτλους»

Rate this item
(0 votes)
H διοίκηση, οι προπονητές, οι παίκτες, και όλοι όσοι βρίσκονται δίπλα στην ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, γιόρτασαν σαν μια οικογένεια και αντάλλαξαν ευχές στην αίθουσα “Αστέρια” του ξενοδοχείου “Πανόραμα”, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις έγνοιες.

 

Ο πρόεδρος του Τ.Α.Π. κ. Αντώνης Τσαλόπουλος, ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στην γιορτή, και ευχήθηκε τα καλύτερα με Υγεία, Ευτυχία και για την ομάδα μας πάντα επιτυχίες. Στη συνέχεια, αφού καλωσόρισε τα παιδιά και το προσωπικό του ιδρύματος “Μέλισσα” χαρίζοντας το “δώρο” του , αναφέρθηκε στη χρονιά που πέρασε τονίζοντας χαρακτηριστικά:

“Ήταν μια χρονιά άκρως επιτυχημένη, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Χαρίσαμε βέβαια και δυο τίτλους… αλλά τους έχουμε μπροστά μας”

Ακολούθησε ο αντιπρόεδρος του Τ.Α.Π. κ.Κωνσταντίνος Παϊσιάδης, ο οποίος καλωσόρισε με τη σειρά του τον κόσμο που βρέθηκε στην γιορτή, ενώ παράλληλα δήλωσε: “Δεν θα αφήσουμε κανένα τίτλο φέτος”.

Στην όμορφη αυτή ατμόσφαιρα, την παράσταση έκλεψαν τα μικρά παιδιά, όπου με το χαμόγελο και τη χαρά τους έδωσαν μια ακόμα πιο ξεχωριστή “νότα”, παίζοντας με τα δώρα που τους μοιράστηκαν. Αλλά και οι “μεγάλοι” δεν έφυγαν παραπονεμένοι, καθώς υπήρχαν δώρα και για αυτούς.

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ σας εύχεται Υγεία, Αγάπη, Ειρήνη και Ευτυχία. Το Νέο Έτος να χαρίσει Ειρήνη και ότι καλύτερο για όλους!

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject