Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-01-2017

Ολυμπιακός - Παναχαϊκή (12η αγωνιστική, 8/1, 17.00)

Rate this item
(0 votes)
O Oλυμπιακός μετά τη νίκη επί της ρωσικής Ούγκρα Σουργκούτ υποδέχεται την Παναχαϊκή για το πρωτάθλημα στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος για το 2017 (12η αγωνιστική, 8/1, 17.00, Διαιτητές: Μουλά Ειρήνη, Γεωργουλέας).

 

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 11 νίκες στο πρωτάθλημα και θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους ώστε να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας και με διαφορά ασφαλείας από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ που ακολουθούν.

Ο Σέρβος προπονητής του Ολυμπιακού Σλόμπονταν είπε: «Κάναμε καλή εμφάνιση με την Σουργκούτ και πολλές φορές μετά από τόσο δύσκολο και υψηλού επιπέδου αγώνα πρέπει να προσαρμόζεσαι. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε το αήττητο μας».

Η Παναχαϊκή κατεβαίνει με δύο αλλαγές στο ρόστερ της. Ο πασαδόρος Μανώλης Δημητριάδης πήγε στον Φοίνικα Σύρου και ο κεντρικός Σωτήρης Βλαχοστάθης ανακοίνωσε στην διοίκηση πως για την ώρα θα σταματήσει την ενεργό δράση για προσωπικούς λόγους. Τη θέση του πασαδόρου πίσω από τον Γιάννη Λιβαθηνό θα καλύψει ο Παναγιώτης Χριστιάς και τη θέση του Βλαχοστάθη ο Νίκος Μαυραγάνης.

Η Παναχαϊκή έχει τρεις νίκες και 9 βαθμούς και νιώθει πλέον την πίεση από την Κύζικο και τον Ηρακλή Χαλκίδας.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπε: «Στην περίοδο των εορτών κάναμε ανασύνταξη δυνάμεων. Έφυγαν δύο καλοί παίκτες αλλά θα αναπληρωθούν εκ των έσω. Θέλουμε να κάνουμε καλύτερη πορεία στον Β΄γύρο. Παίζουμε με δυνατό αντίπαλο αλλά είναι και μία πρόκληση για όλους μας».

 

Κυριακή 08/01/2017

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 14.30: ΠΑΟΚ - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Κάλλης.
Επόπτες: Μπέλλος Ι., Κύρκος. Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

Γυμναστήριο «Μ.Μερκούρη» 17.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - Παναχαϊκή Πετ. 2013
Διαιτητές: Μουλά Ειρήνη, Γεωργουλέας. Παρατηρητής: Ρουσάκης.
Επόπτες: Παπαχατζής, Δαλέκου. Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Γυμναστήριο Κανήθου, Χαλκίδα 18.00: ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός 
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μυλωνάκης. Παρατηρητής: Βαρθαλίτης.
Επόπτες: Μαυρικίδου, Διαμάντης. Γραμματεία: Παπασηφάκη.

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject