Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-01-2017

Ηρακλής Χαλκίδας - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός (12η αγωνιστική, 8/1, 18.00)

Rate this item
(0 votes)
Στο γυμναστήριο της Κανήθου στην Χαλκίδα ο τοπικός Ηρακλή θα υποδεχτεί τον Παμβοχαϊκό σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς που χρονικά θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής (8/1, 18.00, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μυλωνάκης).

Ο Ηρακλής Χαλκίδας θα αγωνιστεί με πασαδόρο τον Μάρκο Γαλιώτο καθώς ο Σταύρος Κασαμπαλής θα συνεχίσει την καριέρα του στην φινλανδική Λέκα. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ζένια Γκόρτσανιουκ και του Θάνου Παπαδημητρίου που βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την διοίκηση για λύση των συμβολαίων τους, ενώ και ο Τέβιν Φερέλ λόγω τραυματισμού θα αποχωρήσει. Στην Χαλκίδα βρίσκονται και κάνουν προπονήσεις ο Αυστραλός ακραίος Μαξ Στάπλες που την περσινή σεζόν ήταν στη Νόλικο Μαασάικ και ο βραζιλιάνος Πάολο Ρενάν που αγωνίζονταν στην ιταλική Σάντα Κρότσε στην Α2 και πέρυσι στην πορτογαλική Μπενφίκα.

Ο προπονητής του Ηρακλή Χαλκίδας Σπύρος Γκολίτσης είπε: «Η ομάδα μας θα παρουσιαστεί με νέο πρόσωπο στον Β΄γύρο και είμαι βέβαιος πως θα πάμε καλύτερα. Η ομάδας δεν αποδυναμώνεται, ενισχύεται αλλά για την ώρα δε μπορούμε να πούμε περισσότερα. Υπάρχουν καλοί παίκτες στο ρόστερ μας που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τον Παμβοχαϊκό. Είναι ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε μία ομάδα που έχει μεγάλη δύναμη και είχε καλή πορεία στον Α΄γύρο».

Ο Παμβοχαϊκός ευεργετήθηκε από την διακοπή λόγω εορτών καθώς αποθεραπεύτηκαν οι τραυματίες Ζιβάνοβιτς, Μπατατζίμ αλλά και ο Πελεκούδας που πέρασε ίωση. Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας είπε: «Επέστρεψαν οι τρεις αθλητές μας και είμαστε έτοιμοι για μία δοκιμασία στην Χαλκίδα. Θέλουμε να κάνουμε ανάλογη πορεία με αυτή του Α΄γύρου κι αν είναι δυνατόν να πάμε καλύτερα. Ο αντίπαλος μας θα παρουσιαστεί με πολλές αλλαγές και αυτό πρέπει να μας κάνει πιο προσεκτικούς».

Στον Α΄γύρο ο Παμβοχαϊκός νίκησε τον Ηρακλή Χαλκίδας 3-1 σετ.

 

Κυριακή 08/01/2017

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 14.30: ΠΑΟΚ - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Κάλλης.
Επόπτες: Μπέλλος Ι., Κύρκος. Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

Γυμναστήριο «Μ.Μερκούρη» 17.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - Παναχαϊκή Πετ. 2013
Διαιτητές: Μουλά Ειρήνη, Γεωργουλέας. Παρατηρητής: Ρουσάκης.
Επόπτες: Παπαχατζής, Δαλέκου. Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Γυμναστήριο Κανήθου, Χαλκίδα 18.00: ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός 
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μυλωνάκης. Παρατηρητής: Βαρθαλίτης.
Επόπτες: Μαυρικίδου, Διαμάντης. Γραμματεία: Παπασηφάκη.

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject