Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-01-2017

Στο Ρέντη και στο «Παλατάκι» οι ημιτελικοί, Αθήνα ο τελικός του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»

Rate this item
(0 votes)

Πραγματοποιήθηκε στην ΕΣΑΠ η κλήρωση των εδρών των ημιτελικών και του τελικού του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς». Οι αγώνες είχαν οριστεί να γίνουν αρχικά στην Λευκωσία 26-27 Ιανουαρίου αλλά μετά την άρνηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης της Κύπρου Ιωνά Νικολάου η ΕΣΑΠ μετά και τη σύμφωνη γνώμη των εμπλεκόμενων σωματείων όρισε εκ νέου τους αγώνες με έδρες την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

 

Μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος έγινε η κλήρωση των εδρών. Οι ημιτελικοί θα γίνουν την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου (εκκρεμεί αίτημα των καναλιών Novasports ώστε ο ένας ημιτελικός να γίνει την Τρίτη 24/1).

Μετά από την κλήρωση των εδρών Ολυμπιακός -Παναθηναϊκός θα παίξουν στο γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» και ΠΑΟΚ - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 στο γυμναστήριο PAOK Sports Arena.

Ακολούθησε η κλήρωση της έδρας του τελικού και αναδείχτηκει η Αθήνα.

Αυτό σημαίνει πως ο τελικός θα γίνει το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 19.30 είτε σε έδρα που θα ορίσει ο Ολυμπιακός, είτε σε έδρα που θα ορίσει ο Παναθηναϊκός. 

Το οριστικό πρόγραμμα με τις ώρες και τις έδρες θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 μετά και τη συνενόηση της ΕΣΑΠ με τη NOVA.

 

Ταρνατόρος: «Οι φήμες για επεισόδια ακύρωσαν μία μεγάλη αθλητική γιορτή»

 

lc-klirosi.jpgathina-telikos.jpgpaok-imi.jpgtarnatoros1.jpgosfp-imi.jpg

 

 

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject