Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-02-2017

Στο εκθεσιακό περίπτερο της «BΙΚΟΣ .Α.Ε» στη HORECA οι αθλητές της Volley League «Πάμε Στοίχημα»

Rate this item
(0 votes)
Βολεϊμπολίστες των ομάδων της Volley League «Πάμε Στοίχημα» επισκέφθηκαν το περίπτερο της «ΒΙΚΟΣ Α.Ε.» στην μεγάλη διεθνή έκθεση HORECA, για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των χώρων Μαζικής Εστίασης, στο Μetropolitan Expo.

Οι αθλητές ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του χορηγού, που για μια ακόμα χρονιά υποστηρίζει το πρωτάθλημα της Volley League αλλά και το θεσμό του MVP Βίκος Cola .


Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία στο περίπτερο της εταιρίας, να φωτογραφηθούν με φίλους του βόλεϊ, να παραδώσουν ταχύρρυθμα μαθήματα βόλεϊ, να μοιράσουν μπάλες να διασκεδάσουν και να γευτούν τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά «Βίκος» αλλά και την τη νέα Bίκος cola με στέβια, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση.


Ειδικότερα στο περίπτερο της «BIΚΟΣ Α.Ε.» παραβρέθηκαν οι αθλητές του Ολυμπιακού Ανδρέας Φράγκου και Νίκος Ζουπάνης, του Παναθηναϊκού Γιώργος Σύρος, Άκης Δαρίδης, Δημήτρης Χαραλαμπίδης Οσνιέλ Μεργκαρέχο και της Κηφισιάς ο Νικόλας Παπαγγελόπουλος .


Τους παίκτες υποδέχθηκε εκ μέρους του χορηγού ο Αντώνης Χατζηγεωργίου Media & Communications Manager της «ΒΙΚΟΣ ΑΕ»


Την ΕΣΑΠ εκπροσώπησαν τα στελέχη Βασίλης Παπαγεωργίου, Υπ. Marketing και Έφη Μπούρα, Υπ. Επικοινωνίας και Δημ. Σχέσεων.

DSC_13.jpgDSC_5.jpgDSC_2.jpgDSC_12.jpgDSC_8.jpgDSC_3.jpgDSC_1.jpgDSC_9.jpgDSC_7.jpgDSC_4.jpg

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject