Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-04-2017

O ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για τον τελικό

Rate this item
(0 votes)
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος Volley League “Πάμε Στοίχημα” 2016-17, είναι έτοιμοι να κάνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, στους πρώτους αγώνες της ημιτελικής φάσης, κόντρα στον Παναθηναϊκό.


Η ομάδα του Χόρχε Ελγκέτα, θα κυνηγήσει ισάριθμες νίκες στα δυο πρώτα ματς στη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να διατηρήσει το πλεονέκτημα έδρας και να έχει τη δυνατότητα να τελειώσει την υπόθεση “πρόκριση” στις αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν στην έδρα των “πρασίνων”.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά όλη την εβδομάδα, δίνοντας έμφαση τόσο στην τακτική όσο και στην ψυχολογία.

Η ημιτελική φάση ξεκινά με τους δυο πρώτους αγώνες να έχουν προγραμματιστεί για την Μ. Τρίτη (11/04) και την Μ. Πέμπτη (13/04) στο Παλατάκι.

Οι δυο προηγούμενες φετινές αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό είχαν αρνητική έκβαση για τον Δικέφαλο, ωστόσο πεποίθηση όλων στην ομάδα είναι ότι τα πλέι οφ μπορούν να αποτελέσουν μία ιστορία με εντελώς διαφορετικό σενάριο, ξεκινώντας από το αυριανό πρώτο ματς της ημιτελικής φάσης.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€-10€ (κανονικά) και 15€ (VIP) και η διάθεση θα γίνεται από:

1.    Από ταγραφεία του Τ.Α.Π.στο PAOK Sports Arena, την Μ.Δευτέρα (10.00-19.00) και την Μ.Τρίτη (10.00-μέχρι την έναρξη του αγώνα)

2.    Μέσω internet στηδιεύθυνση:www.tickethour.com

3.    ΚαταστήματαΓερμανός

Ο πρώτος αγώνας των ημιτελικών θα διεξαχθεί την Μ. Τρίτη 11 Απριλίου 2017 στις 19:00, στο PAOK Sports Arena και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports3HD.

Διαιτητές: Θεμελής, Δεληκωστίδης. Παρατηρητής: Κάλης. Κομισάριος: Μιχελινάκης
Επόπτες: Δρανίτσας, Πεχλίδης. Γραμματεία: Καρακούλια

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject