Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-04-2017

Μπόσκαν και Τερζής «Στο Φιλέ» της NOVA

Rate this item
(0 votes)
Το βόλεϊ μπαίνει σε ρυθμούς τελικών και τα κανάλια Novasports θα είναι εκεί!

 

Δείτε σήμερα Πέμπτη 20/4 την εκπομπή «Στο Φιλέ» με Μπόσκαν - Τερζή, το Σάββατο 22/4 το 1ο τελικό Ολυμπιακός – Πανναξιακός για την Α1 Γυναικών και τη Δευτέρα 24/4 τον 1ο τελικό Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για τη Volley League Πάμε Στοίχημα.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου, το Σάββατο 22 Απριλίου και τη Δευτέρα 24 Απριλίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη, το 1ο τελικό Ολυμπιακός – Πανναξιακός για την Α1 Γυναικών και το 1ο τελικό Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την Volley League Πάμε Στοίχημα. Οι αγώνες και η εκπομπή (#LoveVolleyball) θα προβληθούν και από την υπηρεσία NovaGO.

Η αρχή γίνεται σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου στις 19:00 στο Novasports1HD με την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα υπάρξει απευθείας σύνδεση με το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη και τον προπονητή του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν καθώς και με το στούντιο της Nova στη Θεσσαλονίκη και τον πασαδόρο του ΠΑΟΚ, Θάνο Τερζή, οι οποίοι θα αναφερθούν στο τελικό της Volley League Στοίχημα, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Παράλληλα, θα γίνει ανάλυση του ζευγαριού του τελικού από το Βασίλη Κουρνέτα, ενώ θα προβληθεί και πλούσιο ρεπορτάζ για τους αγώνες των play out της μεγάλης κατηγορίας.

Η συνέχεια είναι το Σάββατο 22 Απριλίου στις 19:00 με τη μετάδοση από το Novasports4HD του 1ου τελικού, Ολυμπιακός – Πανναξιακός για την Α1 Γυναικών. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, στο σχόλιο ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ ο Τάσος Μπαϊρακτάρης.

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις του πρωταθλήματος Volley League στο www.novasports.gr/VolleyLeague

Δείτε στιγμιότυπα αγώνων και δηλώσεις πρωταγωνιστών από τους αγώνες Volley League στο www.novasports.gr/WebTV Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για LIVE κάλυψη των αγώνων Volley League.



Τέλος, τη Δευτέρα 24 Απριλίου στις 19:00 θα μεταδοθεί από το Novasports3HD ο 1ος τελικός Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για τη Volley League Πάμε Στοίχημα. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, στο σχόλιο ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ οι Τάσος Μπαϊρακτάρης και Ευγένιος Δαδαλιάρας.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject