Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
25-04-2017

Ανακοίνωση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια του δεύτερου τελικού

Rate this item
(0 votes)
To TAA ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την προπώληση των εισιτηρίων στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ την προσεχή Παρασκευή 27 Απριλίου 19.00 στο PAOK Sports Arena:
Ο Δικέφαλος αφήνει πίσω το πρώτο ματς της τελικής φάσης και στρέφεται στη επόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Παλατάκι, έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη!

Ο Α.Σ. και το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ καλούν όλους τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν τους παίκτες, όπως μόνο αυτοί ξέρουν,μέσα σε αθλητικά πλαίσια, σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€-10€ (κανονικά) και 20€ (VIP) και η διάθεση τους  θα γίνεται:

  1. Στο PAOK Sports Arena
    (Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη 10:00-19:00 και Παρασκευή 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα)
  2. Στα γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ(Θύρα 7 γηπέδου Τούμπας) καθημερινά από 10:00-16:00 μέχρι και την Παρασκευή
  3. Μέσω internet στη διεύθυνση:www.tickethour.com
  4. ΚαταστήματαΓερμανός
Ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., για την δεύτερη αγωνιστική της τελικής φάσης, θα διεξαχθεί στις28 Απριλίου 2017 στις 19:00, στο PAOK Sports Arena.

*Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα στο γήπεδο θα εισέρχονται μόνο κάτοχοι εισιτηρίων του αγώνα,εισιτήριων διαρκείας και διαπιστεύσεων. Πρόσβαση στο vip parking θα έχουν οι κάτοχοι κάρτας parking vip και όσοι είναι εγγεγραμμένοι στη λίστα.





Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject