Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-04-2017

Οι τελικοί του βόλεϊ συνεχίζονται στη NOVA

Rate this item
(0 votes)
Δείτε την Παρασκευή 28/4 και τη Δευτέρα 1/5 το 2ο και το 3ο τελικό της σειράς ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για τη Volley League Πάμε Στοίχημα και το Σάββατο 29/4 το 3ο τελικό Ολυμπιακός – Πανναξιακός για την Α1 Γυναικών.

 

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Παρασκευή 28 Απριλίου και τη Δευτέρα 1η Μαΐου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά το 2ο τελικό ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (https://youtu.be/nGndasNPewA) και τον 3ο τελικό Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ αντίστοιχα για τη Volley League Πάμε Στοίχημα. Παράλληλα, το Σάββατο 29 Απριλίου θα δουν το 3ο τελικό Ολυμπιακός – Πανναξιακός για την Α1 Γυναικών Οι αγώνες (#LoveVolleyball) θα προβληθούν και από την υπηρεσία NovaGO.

Για τη Volley League Πάμε Στοίχημα, την Παρασκευή 28 Απριλίου στις 19:00 θα διεξαχθεί ο 2ος τελικός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός που θα μεταδοθεί από το Novasports2HD. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, στο σχόλιο o αναλυτής των καναλιών Novasports, Βασίλης Κουρνέτας και στο ρεπορτάζ οι Παντελής Λώλης, Ευγένιος Δαδαλιάρας και Τάσος Μπαϊρακτάρης. Τη Δευτέρα 1η Μαΐου στις 19:00 θα προβληθεί από το Novasports2HD ο 3ος τελικός Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη, σχόλιο του αναλυτή των καναλιών Novasports, Βασίλη Κουρνέτα, και ρεπορτάζ των Παντελή Λώλη, Τάσου Μπαϊρακτάρη και Ευγένιου Δαδαλιάρα.

Τέλος, το Σάββατο 29 Απριλίου στις 20:00 το Novasports3HD θα δείξει τον 3ο τελικό Ολυμπιακός – Πανναξιακός για την Α1 Γυναικών σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Τάσου Μπαϊρακτάρη και Ηλία Παπαϊωάννου. Από τις 19:30 οι φίλοι του βόλεϊ θα μπουν στο κλίμα του αγώνα με το «Block In» που θα προβληθεί στο Novasports3HD σε παρουσίαση του Παντελή Λώλη και της πρώην αθλήτριας του Ολυμπιακού, Εύας Χαντάβα. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει στις 22:00 στο Novasports3HD το «Block Out» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις του πρωταθλήματος Volley League στο www.novasports.gr/VolleyLeague

Δείτε στιγμιότυπα αγώνων και δηλώσεις πρωταγωνιστών από τους αγώνες Volley League στο www.novasports.gr/WebTV Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για LIVE κάλυψη των αγώνων Volley League

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject