Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-05-2017

Ανακοίνωση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια του τέταρτου τελικού

Rate this item
(0 votes)
H διοίκηση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του 4ου τελικού των πλέι οφ του πρωταθλήματος την Πέμπτη 4 Μαΐου στις 19.00 στο PAOK Sports Arena:
Έλα στο Παλατάκι και ζήσε τη στιγμή, γράψε την ιστορία μαζί με τους παίκτες και δώσε την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα, στο δρόμο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ο Α.Σ. και το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ καλούν όλους τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν τους παίκτες, όπως μόνο αυτοί ξέρουν,μέσα σε αθλητικά πλαίσια, σε έναΚΑΤΑΜΕΣΤΟγήπεδο.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα θα υπάρχει ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10€

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται:
  1. Στο PAOK Sports Arena
    (Τρίτη-Τετάρτη 10:00-19:00 και Πέμπτη 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα)
  2. Στα γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ(Θύρα 7 γηπέδου Τούμπας)Τρίτη-Τετάρτη10:00-20:00 και Πέμπτη 10:00-16:00
  3. Μέσω internet στη διεύθυνση:www.tickethour.com
  4. ΚαταστήματαΓερμανός
Ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., για την τέταρτη αγωνιστική της τελικής φάσης, θα διεξαχθεί στις 04 Μαΐου 2017 στις 19:00, στο PAOK Sports Arena.

*Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, στο γήπεδο θα εισέρχονται μόνο κάτοχοι εισιτηρίων του αγώνα, εισιτήριων διαρκείας και διαπιστεύσεων. Κατά την είσοδο θα υπάρχει διπλός έλεγχος. Πρόσβαση στο vip parking θα έχουν οι κάτοχοι κάρτας parking vip και όσοι είναι εγγεγραμμένοι στη λίστα.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject