Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-05-2017

Ο 4ος τελικός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τη Volley League Πάμε Στοίχημα είναι στη Nova!

Rate this item
(0 votes)
Δείτε live την Πέμπτη 4/5 τον καθοριστικό αγώνα ανάμεσα στο «Δικέφαλο» του Βορρά και τους «ερυθρόλευκους» από την «PAOK Sports Arena».
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Πέμπτη 4 Μαΐου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά το 4ο τελικό ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τη Volley League Πάμε Στοίχημα (https://youtu.be/BIleEOBZ8vM).

Οι φίλοι του βόλεϊ θα μπουν στο κλίμα του καθοριστικού αγώνα από τις 18:30 στο Novasports2HD με το «Block In» που θα βγει από την «PAOK Sports Arena» σε παρουσίαση του Παντελή Λώλη και σχόλιο του αναλυτή των καναλιών Novasports, Βασίλη Κουρνέτα.

Στις 19:00 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD και στην υπηρεσία NovaGO η μετάδοση του 4ου τελικού, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός με το «Δικέφαλο» του Βορρά να προηγείται 2-1 σε νίκες και να θέλει ακόμη μία για να στεφθεί για 3η σερί χρονιά πρωταθλητής και τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν το 2-2 και την επιστροφή της σειράς των αγώνων στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη». Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, στο σχόλιο ο Βασίλης Κουρνέτας και στο ρεπορτάζ οι Ευγένιος Δαδαλιάρας και Τάσος Μπαϊρακτάρης.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης θα ακολουθήσει στο Novasports2HD, το «Block Out» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις του πρωταθλήματος Volley League στο www.novasports.gr/VolleyLeague

Δείτε στιγμιότυπα αγώνων και δηλώσεις πρωταγωνιστών από τους αγώνες Volley League στο www.novasports.gr/WebTV
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject