Print this page
07-05-2017

Ο «θεϊκός τίτλος» αφιερωμένος στην διοίκηση και στον κόσμο του ΠΑΟΚ

Rate this item
(1 Vote)
Στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή αλλά και στους παίκτες του που τον πίστεψαν και μεταμόρφωσαν τον ΠΑΟΚ μετά την απώλεια του κυπέλλου οπότε και πήρε τη θέση του Γιάννη Καλμαζίδη αφιέρωσε τον τίτλο ο προπονητής του ΠΑΟΚ Χόρχε Ελγκέτα:

«Το αφιερώνω στη διοίκηση και στον πρόεδρο που πίστεψε σε μένα. Προσπάθησα να βοηθήσω τα παιδιά από την πρώτη στιγμή. Δεν το βάλαμε κάτω ακόμα και μετά την απώλεια του τέταρτου τελικου στην έδρα μας. MVP είναι όλη η ομάδα».

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του πέμπτου τελικού Άμαραλ Ντάντε είπε: «Νικήσαμε άλλη μια φορά. Ήταν μια σειρά πολύ δύσκολη. Είχαν νικήσει στο γήπεδό μας και εμείς στο γήπεδό τους. Σήμερα κάναμε ένα παιχνίδι θεϊκό. Νιώθω μεγάλη χαρά και θα πάμε να διασκεδάσουμε. Τώρα θα σκεφτούμε τη γιορτή, μετά θα δούμε αν θα μείνω».

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παντακίδης που πανηγύρισε τον τρίτο του τίτλο πρωταθλήματος είπε: «Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε. Πάνω από όλα το αφιερώνω στο λαό του ΠΑΟΚ και στον Νάσο που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Μια ζωή ΠΑΟΚ».

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής δήλωσε: «Πιστεύαμε γιατί το είχαμε ξανακάνει στον τρίτο τελικό να νικήσουμε εδώ. Αγωνιστικά είχαμε ψυχή μέσα στο παιχνίδι. Ήμασταν σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια και απαντήσαμε σε πολλά λάθη. Σήμερα φάνηκαν ποιοι είναι απλοί άνδρες και ποιοι ήταν οι άνδρες με "φρύδια". Απλά και τα πράγματα που έγιναν σήμερα δεν είχαν προηγούμενο. Εμείς είχαμε χάσει με 0-3 και δεν έγινε τίποτα και σήμερα είδατε τι πετάχτηκε μέσα στο γήπεδο. Αμφισβητηθήκαμε αλλά στο τέλος είμαστε πρωταθλητές. Είναι το πιο γλυκό πρωτάθλημα που οφείλεται και στους δύο προπονητές». 

Ο λίμπερο του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Γκαράς που πήρε τον τρίτο τίτλο πρωταθλήματος είπε: «Ήμασταν αποφασισμένοι. Μετά το 0-3 στην έδρα μας είχαμε άλλη μια ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρωτάθηλα. Με τον Σασα τραυματία ο Χάρης τα πήγε πολύ καλλα, ενώ έχει βγάλει έναν γύρο βασικός.  Ήρθαμε πέρσι μας πετούσαν αντικείμενα, το ίδιο προπερσι.  Μας είπαν λούζερ και αγοράκια. Εμείς μιλάμε μέσα στο γήπεδο». 

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης που πήρε το τρίτο του πρωτάθλημα είπε: «Αποδείξαμε σήμερα ποιοι είναι οι άντρες και ποιοι τα αγοράκια. Είμαστε μια μεγάλη οικογένοια. Βιάστηκαν να μιλήσσουν. Ευχαριστώ όλη ηομάδα. Αφιερώνω αυτό το πρωτάθλημα στη μνήμη του Γιώργο Περσιανλή». 

Ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ, Χάρης Σακόγλου είπε: «Όλα τα παιδιά πρωταγωνίστησαν. Θυμάμαι που σας έλεγα πως το όνειρο μου να πάρω πρωτάθλημα με μένα βασικό. Έγινε πολύ γρήγορα. Ευχαριστώ το Θεό και την οικογένειά μου. Πιστεύουμε στην ομάδα, είχε τις δυνατότητες να παίξει καλά και το δείξαμε σήμερα». 

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Ανδρέας Ανδρεάδης είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Αφιερώνω το πρωτάθλημα στο γιο μου που μου είπε: «μπαμπά θέλω να πάρεις πρωτάθλημα»,  στον πατέρα μου και στη σύζυγό μου. 

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Νίκος Σμαραγδής που έγραψε ιστορία με 9 τίτλους με τέσσερις διαφορετικές ομάδες είπε: «Αμφισβητηθήκαμε σαν ομάδα, αλλά το πήραμε δίκαια. Έχει μεγάλη αξία γιατί το πήραμε στο Ρέντη. Είχαμε το ψυχολογικό μειονέκτημα, αλλά ότι δεν κάναμε το Παλατάκι το κάναμε τώρα». 

Ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν για τον ΠΑΟΚ ερνάντο Γκόμεζ δήλωσε: «Είμαστε πρωταθλητές. Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμού και αλλάξαμε προπονητή. Και οι δύο προπονητές είναι στην καρδιά μου. Είμαι παίκτης και όχι βοηθός προπονητής και θα επιστρέψω.