Print this page
13-06-2017

Ο Χάρης Σακόγλου ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ

Rate this item
(0 votes)
Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον διαγώνιο Χάρη Σακόγλου.

Ο Χάρης Σακόγλου, αποτέλεσε μια σημαντική λύση στην θέση του διαγώνιου, πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις και δείχνοντας ότι μπορεί να “σηκώσει” το βάρος της φανέλας του βασικού, σε μια χρονιά που τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο διαγώνιος του Δικεφάλου, για την ανανέωση του με την ομάδα των πρωταθλητών, δήλωσε:
“Αισθάνομαι υπέροχα που θα συνεχίσω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τον προπονητή και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν για ακόμα μια χρονιά. Από τώρα και στο εξής, όπως κάθε χρόνο, θα πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε επάξια πρωταθλητές Ελλάδος, άλλωστε αυτό είναι η αξία του αθλητισμού. Χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι μέλος της προσπάθειας του ΠΑΟΚ, να χτίσει τη δική του δυναστεία στο βόλεϊ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Ο Χάρης Σακόγλου, έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του βόλεϊ στην τοπική ομάδα της Κατερίνης, ωστόσο σε ηλικία 18 ετών μεταπήδησε στο Αιγίνιο για την τοπική Νίκη, όπου παρέμεινε για αρκετό χρονικό διάστημα, μέχρι τη μετεγγραφή του στη ΜΕΝΤ. Το καλοκαίρι του 2015, υπέγραψε μονοετές επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα Ολυμπιακού Πειραιώς, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και το League Cup. Από την περίοδο 2016-17 αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής πρωτάθλημα Ελλάδος.