Print this page
14-07-2017

Βραβεύσεις από την ΕΣΑΠ στην τελετή απονομής των Sports Marketing Awards 2017

Rate this item
(0 votes)
Ο υπεύθυνος Μarketing της ΕΣΑΠ Βασίλης Παπαγεωργίου, βράβευσε εκ μέρους της ΕΣΑΠ, μεταξύ άλλων, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας 90 Χρόνια ΠΑΟΚ, την ΟΠΑΠ για την παιδική κερκίδα, την Τράπεζα Πειραιώς για το Player Escorts στις ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ Ολυμπιακός, το project της Samsung TheReds.gr, κ.α.

Σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και γιορτινό κλίμα, το ελληνικό αθλητικό οικοσύστημα χειροκρότησε χθες βράδυ τις καλύτερες πρακτικές του sports marketing στη χώρα μας, κατά την τελετή απονομής των Sports Marketing Awards 2017, στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο. Τα Sports Marketing Awards διοργανώθηκαν για πρώτη χρονιά από την Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week.

Τα βραβεία απένειμαν στους νικητές οι Γιώργος Στράτος, Πρόεδρος Superleague Ποδοσφαίρου, Αναστάσιος Πασπάλας, Ταμίας του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης & Πρόεδρος της Επιτροπής Marketing της Ομοσπονδίας, Ιωάννης Ψαρράκης, Γενικός Γραμματέας, BASKET LEAGUE ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Παπαγεωργίου, Marketing Manager, ΕΣΑΠ - Volley League Πάμε Στοίχημα, Κίμων Στέφος, Head of Global Marketing Partnerships, Euroleague Basketball, και η Νικόλ Αβραμίδου, Marketing Manager, Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Tην τελετή απονομής παρουσίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο αθλητικογράφος Βασίλης Σκουντής, ενώ εναρκτήριο χαιρετισμό έκανε ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και 3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Νίκος Κακλαμανάκης.

Εκτός από τα βραβεία των νικητών, τιμητικά βραβεία δόθηκαν στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), το οποίο βραβείο παρέλαβαν ο Πρόεδρος της ΕΟΕ, Σ. Καπράλος και ο Μ. Κολυμπάδης, Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Τιμητικό βραβείο δόθηκε και στον καθώς και στον ΣΕΓΑΣ για το σύνολο της προσφοράς του στον ελληνικό αθλητισμό από το 1894, καθώς και για τη συνεισφορά του Μαραθωνίου της Αθήνας στον πολιτισμό και τουρισμό της χώρας, το βραβειο παρέλαβε ο Μ. Ασημακόπουλος, Γενικός Συντονιστής του Μαραθωνίου της Αθήνας.

Επίσης, Τιμητικό Βραβείο απονεμήθηκε στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ του 1987, με αφορμή την επέτειο 30 χρόνων από την επιτυχία της, και στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου 2004, 13 χρόνια μετά την κατάκτηση του Εuro και τα βραβεία παρέλαβαν οι Ν. Σταυρόπουλος για το μπάσκετ και ο Β. Τσιάρτας για το Ποδόσφαιρο, ενώ μηνύματα μέσω video απεύθυναν στο κοινό ο Π. Γιαννάκης και οι Δ. Γιαννακόπουλος και Γ. Καραγκούνης.

Στα βραβεία υπέβαλαν υποψηφιότητα Αθλητές/τριες, Αθλητικοί Σύλλογοι, Σωματεία και Ενώσεις, Ιδιωτικές Επιχειρήσεις, Επαγγελματικοί Φορείς, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, Κοινωνικές Επιχειρήσεις, Εθελοντικές Οργανώσεις, ΜΚΟ και η Ακαδημαϊκή Κοινότητα. Τα υποψήφια έργα κρίθηκαν με βάση τη στρατηγική και τους στόχους που εξυπηρετεί κάθε ενέργεια ή πρόγραμμα, τον αντίκτυπο τα οφέλη των προτεινόμενων δράσεων, την καινοτομία και την αποτελεσματικότητά τους.

 


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.