Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-08-2017

Πρώτη της Παναχαϊκής με στόχο την γρήγορη παραμονή

Rate this item
(0 votes)
H προετοιμασία της Παναχαϊκής για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 ξεκίνησε σήμερα (22/8) και ο μεγάλος στόχος που έθεσαν διοίκηση, προπονητές και παίκτες είναι η γρήγορη παραμονή στην Volley League. Σύμφωνα με τον αρχηγό Νίκο Ρουμελιώτη ο σχεδιασμός της ομάδας έχει ολοκληρωθεί κατά μεγάλο ποσοστό, δεν υπάρχει ανησυχία για την αδειοδότηση, ενώ υπάρχουν καλά νέα και για την έδρα της ομάδας.

 

Από την σεζόν 2016-17 έχουν ανανεώσει τα συμβόλαια τους, ο Νίκος Ρουμελιώτης (διαγώνιος), ο Μένιος Ρουμελιώτης (λίμπερο), ο Γιάννης Λιβαθηνός (πασαδόρος), ο Βασίλης Κωστόπουλος (ακραίος), ο Γιώργος Κοτσιλιάνος (ακραίος), ο Παναγιώτης Χρηστιάς (πασαδόρος) και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (διαγώνιος), υιός του προπονητή Παναγιώτη Παπαδόπουλου.

Αποκτήθηκαν δύο ξένοι κεντρικοί, ο Νιέδες από το Πουέρτο Ρίκο και Ρόμπερτ Μάνουελ Μοράλες Οράμας από τη Βενεζουέλα, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και τρίτη μεταγραφή ξένου στη θέση του πασαδόρου.

Η ομάδα ενισχύθηκε ακόμα με νέα και ταλαντούχα παιδιά όπως ο Νίκος Ντόντης (ακραίος) από την Ολυμπιάδα Πάτρας, ο Παναγιώτης Σαλαβασίδης (ακραίος) από τον Απόλλωνα Πάτρας και ο Παναγιώτης Μιχόπουλος (λίμπερο) Κόροιβος Αμαλιάδας.

Σε εκκρεμότητα βρίσκεται η περίπτωση του Νίκου Μαυραγάνη με την διοίκηση της Παναχαϊκής να στέλνει σήμερα (22/8) εξώδικο στον αθλητή και τον καλεί σε απολογία επειδή δεν προσήλθε στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

Η έδρα της ομάδας θα είναι το γυμναστήριο «Κουκούλι» στο οποίο εντός των ημερών θα τοποθετηθεί ειδικό πλαστικό δάπεδο αλλά και δύο εξέδρες που θα αυξήσουν την χωρητικότητα των θεατών.


Πρώτη της Παναχαϊκής με στόχο την γρήγορη παραμονή

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject