Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-08-2017

Ο Παμβοχαϊκός ξεκινάει προετοιμασία με νέα ομάδα και υψηλές προσδοκίες

Rate this item
(1 Vote)
Την Δευτέρα 28 Αυγούστου στο γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» της Βόχας έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση του Παμβοχαϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Μετά την επιτυχημένη πορεία στη σεζόν 2016-17 και την 4η θέση στην κανονική περίοδο ο Κώστας Δεληκώστας παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας με συνεργάτες τον Χρήστο Βαρδή και τη Βίκυ Νεντή που θα έχει και την επιμέλεια των στατιστικών.

Από την ομάδα της σεζόν 2016-17 έμειναν ο Δημήτρης Νανόπουλος (ακραίος που αγωνίζεται και διαγώνιος) και ο Άγγελος Γεωργίου (πασαδόρος).

Αποκτήθηκαν τέσσερις ξένοι και έξι Έλληνες. Οι ξένοι είναι ο Ρώσος Ευγκένι Καρπίνσκι (διαγώνιος από την Μπελογκόριε), ο Αμερικανός Τρέβορ Βεϊσκιρσερ (ακραίος), ο Βραζιλιάνος Τζούνιορ Γκλάστον (πασαδόρος) και ο Βραζιλιάνος Περίνι ντε Αβίζ Ρικάρντο (Μακάμπι Τελ Αβίβ).

Ο λίμπερο Δημήτρης Γκαράς ήρθε από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου αποκτήθηκε από την Κύζικο Νέας Περάμου και επέστρεψε στον Παμβοχαϊκό μετά από δύο χρόνια, ο κεντρικός Νίκος Καρατζάς από τον ΑΟΠ Κηφισιάς, ο διεθνής ακραίος Ανέστης Δαλακούρας που επέστρεψε από το αυστριακό πρωτάθλημα όπου αγωνίστηκε με την Ποσογίλνιτσα, ο κεντρικός Θεόδωρος Βουλκίδης από τη Νίκη Αιγινίου και ο διεθνής με την Εθνική εφήβων ακραίος Φροίξος Κωτσάκης από την Καλαμάτα 80.

Ο Κώστας Δεληκώστας δήλωσε στο volleyleague.gr: «Με σημείο αναφοράς την τέταρτη θέση της σεζόν 2016-17 και με γνώμονα ένα ρεαλιστικό και νοικοκυρεμένο μπάτζετ φτιάξαμε με την διοίκηση μία νέα ομάδα με ποιοτικούς και καλούς αθλητές. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα συμπαγές και δυνατό σύνολο που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για στόχους και θέσεις στην τελική κατάταξη αν και παραδοσιακά ξεκινάμε από την άνετη παραμονή και στο τέλος ονειρευόμαστε την 4αδα. Τις τελικές εκτιμήσεις θα τις κάνουμε πριν το εναρκτήριο σερβίς. Το σίγουρο είναι πως θα είμαστε καλοί και δυνατοί ως ομάδα. Θέλουμε να ικανοποιήσουμε το φίλαθλο κόσμο και να δικαιώσουμε τις προσδοκίες των φίλων του συλλόγου. Ξεκινάμε με όνειρα και ελπίδες για μία καλή σεζόν. Εύχομαι πρώτα απ΄όλα να έχουν υγεία οι αθλητές μας και τα υπόλοιπα θα τα πετύχουμε με την δουλειά στο γήπεδο».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject