Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-08-2017

Στη Σύρο ξεκινάει την Δευτέρα η «ναυπήγηση» του νέου Φοίνικα

Rate this item
(0 votes)
Την πρώτη του συγκέντρωση για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 θα κάνει την Δευτέρα 28 Αυγούστου ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου. Με νέο προπονητή τον Σέρβο Σάσα Στεφάνοβιτς, εννιά νέους παίκτες και τρεις που ανανέωσαν από την ομάδα της περιόδου 2016-17 το «πειρατικό» θα ξεκινήσει την προετοιμασία του με στόχο να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και τη νέα σεζόν.



Οι ξένοι που αποκτήθηκαν είναι ο Αμερικανός πασαδόρος Κόνορ Ίτον που ήταν στην φινλανδική Κόκολαν, ο Κροάτης ακραίος Φραν Πέτερλιν της ελβετικής Σόνενβερντ, ο Τσέχος ακραίος Κάρελ Λινζ που ήρθε από την ρουμανική Ζαλάου, ενώ το μεγάλο αστέρι είναι ο Βούλγαρος διαγώνιος Μπόγιαν Γιορντάνοφ που άφησε τον ΑΟΠ Κηφισιάς.

Αποκτήθηκαν ο ακραίος – λίμπερο Τάσος Σταυρακάκης από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, ο ακραίος Χρήστος Στεφανίδης από τον Ηρακλή, ο κεντρικός Γιώργος Πεντίδης από την Ορεστιάδα, ο κεντρικός Τάσος Γάτσης από τον Ηρακλή αλλά και ο πασαδόρος Θεοδόσης Ηλίας που μετά από έναν χρόνο στον Ηρακλή επέστρεψε και πάλι στη νησί.

Από την ομάδα της περίοδο 2016-17 ανανέωσαν τα συμβόλαια τους ο κεντρικός Αλέξανδρος Χήρας, ο λίμπερο Δημήτρης Ζήσης και ο ακραίος Άλβι Σούρδι.

Συνεργάτης του Στεφάνοβιτς θα είναι ο Σταύρος Μαραγκός, ενώ η διοίκηση προγραμματίζει τη συμμετοχή της ομάδας σε δύο τουρνουά προετοιμασίας. Το ένα θα το διοργανώσει ο Φοίνικας στη Σύρο και το δεύτερο θα είναι στο διεθνές τουρνουά «Ζάρκο Πέτροβιτς» στη Σερβία.

Υπενθυμίζεται πως ο Φοίνικας μαζί με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό είναι οι τρεις ομάδες που θα αγωνιστούν στα Ευρωπαϊκά κύπελλα της σεζόν 2017-18.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject