Print this page
28-08-2017

Με 10 αθλητές η πρώτη του Ολυμπιακού στο «Μελίνα Μερκούρη»

Rate this item
(0 votes)
Η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2017-2018, ξεκίνησε την Δευτέρα στο Ρέντη, στο γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

Το παρών στην πρώτη προπόνηση που διεξήχθη υπό τις οδηγίες του β’ προπονητή Αντώνη Βουρδέρη, έδωσαν οι εξής 10 αθλητές: Kώστας Χριστοφιδέλης, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Ανδρέας Ανδρεάδης, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστας Στιβαχτής, Άκης Δαρίδης, Νίκος Ζουπάνης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Παρασκευάς Τσέλιος.

Πριν την έναρξη του προγράμματος ο team manager Νίκος Μαντούβαλος καλωσόρισε τα μέλη της ομάδας και τους ευχήθηκε καλή χρονιά τονίζοντας στη συνέχεια τα εξής:

«Οι μεταγραφές που πραγματοποίησε η διοίκηση είναι πολύ καλές και έχει δημιουργηθεί ένα πολύ αξιόλογο και ικανό έμψυχο δυναμικό για την πραγματοποίηση όλων των στόχων. Τρία χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά για τον σύλλογο για αυτό πρωταρχικό μας στόχο αποτελεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος». 

 Από κει και πέρα ενημέρωσε τους αθλητές για το οργανόγραμμα της προετοιμασίας και την άφιξη του προπονητή Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ και των υπόλοιπων ξένων αθλητών.  Εκ μέρους της διοίκησης παρευρέθηκε στην πρώτη προπόνηση το μέλος του Τ.Α.Α. κ. Παντελής Ταρνατώρος τονίζοντας τα εξής:

«Εύχομαι σε όλους σας καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.  Η διοίκηση έκανε τα πάντα για να συγκεντρωθούν οι καλύτεροι αθλητές, Έλληνες και ξένοι, το καλύτερο επιτελείο στον πιο οργανωμένο σύλλογο. Οι στόχοι μας είναι προκαθορισμένοι, ωστόσο αυτό που προέχει είναι το πρωτάθλημα. Οι παλιοί παίκτες να βοηθήσουν τους καινούργιους να ενσωματωθούν γρήγορα στην ομάδα».