Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
28-08-2017

Πρώτη συγκέντρωση στον Φοίνικα Σύρου με προσδοκίες και όνειρα

Rate this item
(0 votes)

Με χαμόγελα, αισιοδοξία και υψηλές φιλοδοξίες για την αγωνιστική σεζόν που έρχεται, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση του Φοίνικα.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες μαζεύτηκαν για πρώτη φορά, σε μία πρώτη συνάντηση γνωριμίας.

Ο πρόεδρος Αντώνης Ρούσσος, παρουσία σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου, καλωσόρισε τον καινούριο προπονητή και τους παίκτες και ευχήθηκε πάνω από όλα υγεία και η χρονιά που έρχεται να φέρει επιτυχίες και χαμόγελα σε όλους. Παράλληλα, πρόσθεσε πως η διοίκηση θα κάνει το καλύτερο δυνατό και θα είναι δίπλα στους παίκτες σε ότι χρειαστούν.Ο νέος προπονητής Σάσα Στεφάνοβιτς από την πλευρά του καλωσόρισε και αυτούς τους παίκτες, ευχήθηκε υγεία και δεσμεύθηκε ότι όλη η ομάδα θα δουλέψει σκληρά για να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Αξίζει να αναφερθεί πως στην πρώτη συγκέντρωση ήταν παρόντες και οι 12 αθλητές, ενώ νέο πρόσωπο, πλην του προπονητή και των καινούριων παικτών, ήταν και ο Σταύρος Μαραγκός που θα έχει ρόλο βοηθού του κ. Στεφάνοβιτς και «συνδετικού κρίκου» ανάμεσα στην διοίκηση και την ομάδα.

Δείτε video στο cyclades24.gr


Πηγή: cyclades24.gr
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject