Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-08-2017

O Κώστας Αρσενιάδης για έβδομη σεζόν στο τιμόνι του Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Rate this item
(0 votes)
Ο Κώστας Αρσενιάδης που έχει βάλει την υπογραφή του κάτω από την επιτυχημένη παρουσία του Α.Ο.Π.Κηφισιάς στην Volley League «Πάμε Στοίχημα» θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας των βορείων προαστίων για έβδομη συνεχή σεζόν. Η προετοιμασία του ΑΟΠ Κηφισιάς θα ξεκινήσει την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στο Ζηρίνειο. Το βιογραφικό του Κώστα Αρσενιάδη:

 

Ο Κώστας Αρσενιάδης γεννήθηκε 24 Οκτωβρίου 1967 στον Ταύρο Αττικής.

Ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ ως πασαδόρος στον Αίολο Ταύρου το 1981.

Το 1987 ως αθλητής αγωνίζονταν στην ΑΕΚ και το 1995 στον Ιωνικό Νικαίας. Μετά από τρία χρόνια πήρε μεταγραφή για το Παγκράτι όπου έκλεισε την καριέρα του και στη συνέχεια ανέλαβε και προπονητής της ομάδας.

Προπονητικά ξεκίνησε την καριέρα του το 1989 στις γυναίκες του Αίολου Ταύρου.

Το 1995 ανέλαβε την ανδρική ομάδα της Μεταμόρφωσης όπου έμεινε μέχρι το 2000 ανεβαίνοντας όλες τις κατηγορίες μέχρι και την Α2 ανδρών. Παράλληλα είχε συνεργασία με την ΑΕΚ στα παιδικοεφηβικά τμήματα.

Το 2000 ανέλαβε προπονητής στην ομάδα του Παγκρατίου με την οποία ανέβηκε στην Α1 ανδρών και αγωνίστηκε και στα Κύπελλα Ευρώπης.

Ακολούθησε η σεζόν 2007-08 στον Α.Ο.Κηφισιάς και το καλοκαίρι του 2008 πήγε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με τον οποίο κατέκτησε το Σούπερ Καπ του 2008 αλλά στη μέση της σεζόν παραιτήθηκε δίνοντας την σκυτάλη στον Φλάβιο Γκουλινέλι.

Τον Μάρτιο του 2009 (16/3) ανέλαβε προπονητής στην Εθνική Ανδρών με συνεργάτη τον Δημήτρη Καζάζη αλλά τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς παραιτήθηκε.

Τη σεζόν 2009-10 ήταν προπονητής στην ΑΕΚ.

Επέστρεψε στην ενεργό δράση το 2011 όταν ανέλαβε για δεύτερη φορά στην καριέρα του τον Α.Ο.Κηφισιάς. Τη σεζόν 2016-17 θα βρίσκεται στον πάγκο του Α.Ο.Π Κηφισιάς για έβδομη συνεχή αγωνιστική περίοδο, ενώ από τον Απριλίο του 2017 ανέλαβε ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική βόλεϊ ανδρών.

Είναι παντρεμένος με ένα παιδί.



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject