Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-09-2017

Δύο φιλικά θα δώσει ο ΠΑΟΚ με την σερβική Βοϊβοντίνα ο ΠΑΟΚ

Rate this item
(0 votes)
Δύο δυνατά φιλικά με την σερβική OK Βοϊβοντίνα προγραμμάτισε ο ΠΑΟΚ για την Παρασκευή και το Σάββατο 22-23 Σεπτεμβρίου με ελεύθερη είσοδο στο PAOK Sports Arena. Η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ:

Η OK Vojvodina από τη Σερβία, θα φιλοξενηθεί από τον Δικέφαλο, την Παρασκευή 22/9 και το Σάββατο 23/9, στο PAOK Sports Arena.

Οι δυο φιλικές αναμετρήσεις που θα δοθούν στην Θεσσαλονίκη, αποτελούν μια καλή ευκαιρία για τον Χόρχε Ελγκέτα, ώστε να βγάλει τα συμπεράσματά του και να σχεδιάσει τη συνέχεια της προετοιμασίας.

Τα δυο παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 19:00. Ο φιλικός αγώνας τηςΠαρασκευής 22 Σεπτεμβρίου θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, σε αντίθεση με του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου, όπου οι φίλαθλοι θα έχουν ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, προκειμένου να δουν από κοντά την ομάδα των Πρωταθλητών.

Παράλληλα συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, που περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ σε Πρωτάθλημα (κανονική περίοδος και play off), Κύπελλο Ελλάδος, League Cup και Champions League, της αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν κάνει προεγγραφή για τα εισιτήρια διαρκείας, θα μπορούν να τα παραλάβουν από τα γραφεία του Τ.Α.Π. στο PAOK SPORTS ARENA καθημερινά 09:30-18:30(το Σάββατο 23/9 από τις 16:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα). Για την παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη επίδειξη της ταυτότητας ή του αποδεικτικού κίνησης της αγοράς του.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2313036354 ή στο tickets@paokvolley.gr.

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ καλεί όλους τους φιλάθλους της ομάδας να παρευρεθούν στο Παλατάκι, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017, για να δουν από κοντά τους Πρωταθλητές Ελλάδος στον φιλικό αγώνα προετοιμασίας, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject