Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-09-2017

Κώστας Αρσενιάδης: «Ανέτοιμη η ομάδα, πλεονεκτήματα με ΕΡΤ»

Rate this item
(0 votes)
O Kώστας Αρσενιάδης για έβδομη συνεχή σεζόν και όγδοη συνολικά θα βρίσκεται στο τιμόνι του ΑΟΠ Κηφισιάς. Στις δηλώσεις του μετά την κλήρωση είπε πως η ομάδα του είναι ακόμα ανέτοιμη και θα γίνουν ακόμα ορισμένες μεταγραφές.

 

«Προβλέψεις δεν μπορούμε να κάνουμε. Δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε πολλά πράγματα. Τον Δεκέμβριο, Ιανουάριο πολλές φορές ανατρέπονται τα πάντα. Εμείς είμαστε τελείως ανέτοιμοι, δεν μπορούμε να πούμε κάτι για την Κηφισιά. Απομένει να δούμε οι ξένοι και οι παίκτες που περιμένουμε, θα ορίσουν πόσο ανταγωνιστικοί θα είμαστε. Σϊγουρα με την απώλεια αρκετών παικτών που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο τις προηγούμενες χρονιές θα μας δημιουργήσει δυσκολίες».

Αν είναι φαβορί ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός: «Είναι νωρίς να πω κάτι. Το σίγουρο είναι ότι στη διεκδίκηση του τίτλου θα είναι και ο Φοίνικας Σύρου, ειδικά με την προσθήκη του Γιορντάνοφ».

Για τις συμφωνίες με τον ΟΠΑΠ και την είσοδο της ΕΡΤ: «Είναι πολύ σημαντικό ότι ο ΟΠΑΠ συνεχίζει την χορηγία του πρωταθλήματος και βάζει τις βάσεις για την ζωή της ΕΣΑΠ. Όσον αφορά την αλλαγή πλεύσης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η ΕΡΤ καλείται να καλύψει την ήδη πετυχημένη πορεία της NOVA. Θεωρώ πως αν λειτουργήσουν τα πλεονεκτήματα της ΕΡΤ, όπως η πανελλαδική εμβέλεια του θα δούμε πιστεύω κάτι πολύ καλό».

 

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject