Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-09-2017

Μπόγιαν Γιορντάνοφ: «Μεγάλο όνειρο η κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Rate this item
(0 votes)
Ο Βούλγαρος διαγώνιος Μπόγιαν Γιορντάνοφ αποτελεί το βαρύ πυροβολικό του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μετά το πέρασμα του από τον ΑΟΠ Κηφισιάς ο Γιορντάνοφ κάνει νέο ξεκίνημα στον Φοίνικα και το μεγάλο του όνειρο να στεφθεί και πάλι πρωταθλητής. Ο Γιορντάνοφ ήταν στην κλήρωση του πρωταθλήματος μαζί με τον πρόεδρου του Φοίνικα Αντώνη Ρούσο και τον προπονητή της ομάδας Σάσα Στεφάνοβιτς.

 

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ έκλεισε μία δεκαετία στην Ελλάδα και όπως είπε στόχος του είναι η κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος: «Είμαι ήδη 10 χρόνια στην Ελλάδα και νιώθω μισός Έλληνας. Είμαι ευχαριστημένος γιατί μένω εδώ, άλλαξα ομάδα και ελπίζω να έχουμε υγεία. Τελευταία φορά που πήρα το πρωτάθλημα ήταν με τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2013-14. Είναι μεγάλο όνειρο να το ξαναπάρω. Είναι δύσκολο να πάρεις το πρωτάθλημα, αλλά για αυτό είμαστε μέσα στο γήπεδο και είναι ο στόχος που όλοι οι αθλητές έχουν στο μυαλό.

Θα προχωρήσουμε όμως βήμα βήμα. Πρώτα θα φτιάξουμε μια καλή ομάδα διότι είμαστε εννιά νέοι παίκτες. Υπάρχει καινούργιος προπονητής. Στη Σύρο κάνουμε καλή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε να κάνουμε την υπέρβαση».

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject