Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
28-09-2017

Πρώτη δοκιμασία του Εθνικού στη Βουλγαρία με Μάρεκ Ντούπνιτσα

Rate this item
(0 votes)

Στη Βάρνα βρίσκεται η αποστολή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης προκειμένου να αγωνιστεί στο διεθνές τουρνουά βόλεϊ που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια. Το τουρνουά θα γίνει το τριήμερο 29 Σεπτεμβρίου με 1 Οκτωβρίου. Οικοδέσποινα είναι η Τσερνομόρετς Βάρνας και θα αγωνιστούν άλλες δύο βουλγαρικές ομάδες, η Κίτζαρλι Αρδα και η Μάρεκ Ντούπνιτσα.

Το τουρνουά είναι στο πλαίσιο των αθλητικών διοργανώσεων για την εβδομάδα νεότητας που γίνεται στην πόλη της Μαύρης Θάλασσας. Ο Εθνικός θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι σε δυνατές ομάδες με παράδοση στο άθλημα. Στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η ελληνική αποστολή συναντήθηκαν ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης με τον μάνατζερ της Μάρεκ Ντούπνιτσα Λιούντμιλ Ναϊντένοφ. Οι δυο τους ήταν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό πριν από 22 χρόνια και θυμήθηκαν παλιές καλές στιγμές του ελληνικού βόλεϊ. Πρώτος αντίπαλος του Εθνικού την Παρασκευή θα είναι η διοργανώτρια Τσερνομόρετς Βάρνα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου
16.30: Κίρτζαλι Άρδα - Μάρεκ Ντούπνιτσα
18.30: Τσερνομόρετς Βάρνα - Eθνικός Αλεξανδρούπολης

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου
16:30: Μάρεκ Ντούπνιτσα - Eθνικός Αλεξανδρούπολης
18.30:Τσερνομόρετς Βάρνα - Κίρτζαλι Άρδα

Κυριακή 1 Οκτωβρίου
09.30: Κίρτζαλι Άρδα - Eθνικός Αλεξανδρούπολης
11.30: Τσερνομόρετς Βάρνα - Μάρεκ Ντούπνιτσα

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject