Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-10-2017

Γιάννης Τακουρίδης: «Χρειαζόμασταν την αλλαγή έναρξης στο πρωτάθλημα»

Rate this item
(0 votes)
Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π., αναφέρθηκε στην προετοιμασία, στο κλίμα μεταξύ των παικτών και στους στόχους της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι δηλώσεις του:



«Η προετοιμασία πάει καλά από την αρχή. Υπάρχει μεγάλη θέληση και διάθεση από όλους. Δουλέψαμε πολύ στην φυσική κατάσταση, στα βάρη αλλά και στο γήπεδο.

Στα φιλικά η εικόνα βελτιώθηκε, από το πρώτο παιχνίδι που δώσαμε μέχρι το τουρνουά της Σύρου που ήταν και το τελευταίο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η έναρξη του πρωταθλήματος, όπως ενημερωθήκαμε, πάει μια εβδομάδα αργότερα. Αυτό είναι κάτι που ίσως το χρειαζόμασταν διότι μας δίνει παραπάνω χρόνο για να είμαστε έτοιμοι.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Τα νέα παιδιά δέθηκαν αρκετά γρήγορα με όσους ήμασταν ήδη στην ομάδα. Στόχος είναι να παραμείνουμε έτσι και να προσπαθήσουμε, όλοι μαζί, να πετύχουμε  τους στόχους της ομάδας».

Πηγή: ΤΑΑ ΠΑΟΚ

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject