Print this page
08-10-2017

Ο Εθνικός Πειραιώς 3-1 τον Ηρακλή και πήρε πρωτιά στην Χαλκίδα

Rate this item
(0 votes)
Ο Εθνικός Πειραιώς πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Ηρακλής Χαλκίδας στο γυμναστήριο της Κανήθου. Στον τελικό του τουρνουά η ομάδα του Σάκη Ψάρρα παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ πήρε τη νίκη με 3-1 σετ έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Δελιπρίμη. Καλή εμφάνιση έκανε κόντρα στην παλιά του ομάδα και ο Σπυριούνης που μαζί με τον Ράμο μπήκαν αλλαγή.

 

«Η ομάδα παρουσιάζει σταθερή βελτίωση και αποκτά αυτοπεποίθηση. Θα συνεχίσουμε τα φιλικά για να είμαστε έτοιμοι στο Λιγκ Καπ και στο πρωτάθλημα», είπε ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Ψάρρας και ο τεχνικός του Ηρακλή Χαλκίδας, Σπύρος Γκολίτσης είπε: «Η ομάδα θέλει χρόνο για να βρει ρυθμό. Ηταν ένα χρήσιμο τουρνουά. Ο Τάπια θα έρθει την Πέμπτη και θα μπούμε στην τελική ευθεία».

Τα σετ: 3-1 (23-25, 25-22, 25-21, 25-19)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Ψάρρας): Δελιπρίμης, Μαντέκας, Τουρνάκης, Σέιφερτ, Νάιτ, Αμπανόζ / Βολουδάκης (λ), Σπυριούνης, Ράμος, Δημητούλης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γκολίτσης): Γκελίντσκι, Μουτάμπαζι, Μακρυγιάννης, Χαραλαμπίδης, Μακ Γουίλιαμ, Μότα / Τσαδήμας (λ), Κολτσιάκης, Αδάμ, Κοντούλης, Aμαριανάκης, Αναστασόπουλος, Μιχαλόπουλος (λ).

Τρίτη η Κηφισιά

Στο μικρό η τελικό η Κηφισιά νίκησε με 3-0 τον ΑΟ Παλλήνης που έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος Α2 ανδρών.

Τα σετ: 3-0 (29-27 25-22 25-23)

ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Αρσενιάδης): Βόιτσικ, Χάκελ, Σονάρι, Νικολάκης, Σουλτανόπουλος, Εφραιμίδης / Κάπελας (λ), Παπαδόπουλος, Μελλές, Χριστδουλάκης (λ).

ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Αλεξανδρόπουλος): Αδαμόπουλος, Λυκούρεσης, Μήττας, Μπιλλήρης, Ρούσος, Τσικάτος / Μπούρας (λ), Αντωνάκης.

Τελική κατάταξη: 1.Εθνικός Πειραιώς, 2.Ηρακλής Χαλκίδας, 3.ΑΟΠ Κηφισιάς, 4.ΑΟ Παλλήνης.