Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-10-2017

Γκολίτσης και Τσαδήμας μιλούν για την είσοδο του Ηρακλή Χαλκίδας στο Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»

Rate this item
(0 votes)
Ο Ηρακλής Χαλκίδας ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις του από τη Σύρο όπου στα πλαίσια της Α΄ φάσης του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» θα αναμετρηθεί με τους Εθνικό Πειραιώς και Φοίνικα Σύρου για τη κατάκτηση της 1ης θέσης που οδηγεί στο final 4.

Ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Γκολίτσης και ο λίμπερο Θοδωρής Τσαδήμας μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή Χαλκίδας iraklisxalkidas.gr τονίζοντας ότι η ομάδα θα παλέψει για τις πιθανότητες που τις αναλογούν.

Ο Σπύρος Γκολίτσης είπε: « Δίνουμε στη Σύρο το Σάββατο με τον Εθνικό Πειραιά και τη Κυριακή με τον Φοίνικα Σύρου τα τελευταία τεστ πριν το Πρωτάθλημα, καθώς έχουμε πρεμιέρα εδώ στην έδρα μας 29 Οκτωβρίου την Κυριακή με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Πάμε στο Λιγκ Καπ για ότι καλύτερο. Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια, αλλά πλέον όλοι οι παίκτες είναι εδώ και είμαστε έτοιμοι να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας».

Ο Θοδωρής Τσαδήμας δήλωσε: «Θεωρούμε πως έχουμε ανεβάσει επίπεδο μετά από 1,5 μήνα προετοιμασίας,. Περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια που είναι ένα πολύ καλό τεστ ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος. Θα πάμε στη Σύρο και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση. Είναι δύο πολύ καλές ομάδες ο Εθνικός Πειραιώς ανέβηκε φέτος στη Volley League έκανε ένα πολύ δυνατό σύνολο και η Σύρος, η οποία πάει για ψηλά κι αυτή είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Οπότε θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο και μακάρι να προκριθούμε».

Πηγή: ΤΑΑ Ηρακλής Χαλκίδας

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject