Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-10-2017

Ο «Εθνικάρας» έδωσε το σύνθημα και στην Volley League «Πάμε Στοίχημα»

Rate this item
(2 votes)
Cannot find ETHNIKOS-PEIRAIA/2017-18/ethn-panax folder inside /var/www/vhosts/volleyleague.gr/public_html/images/photogallery/ETHNIKOS-PEIRAIA/2017-18/ethn-panax/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:Apache
Client OS:Unknown
PHP:5.6.40

Eίναι χωρίς αμφιβολία ένα σύμβολο των ελληνικών γηπέδων. Από το ποδόσφαιρο στο πόλο, στο βόλεϊ και σε όλα τις γωνιές που αγωνίζονται οι ομάδες του Εθνικού Πειραιώς ο Γιάννης Ματζουράνης είναι εκεί. Ο θρυλικός οπαδός του Εθνικού Πειραιώς ήταν στις στιγμές της ανόδου στην Α1 το 1989, στις δύσκολες στιγμές του υποβιβασμού ένα χρόνο αργότερα και το Σάββατο κοντά στον Σάκη Ψάρρα και τους παίκτες του στον πρώτο αγώνα στην Volley League «Πάμε Στοίχημα» ύστερα από 27 χρόνια. Ο «Εθνικάρας» εμψύχωνε τους παίκτες του Εθνικού μαζί με δεκάδες άλλους φίλους του συλλόγου που γέμισαν το γυμναστήριο του Εσπέρου Καλλιθέας στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή.

Μετά τη νίκη με 3-1 σετ ο Ματζουράνης ήταν ο πρώτος που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και συνεχάρη τους παίκτες του Εθνικού. «Είναι τα παιδιά μου. Ολοι οι παίκτες του Εθνικού είναι παιδιά μου. Εδωσαν μεγάλο αγώνα σήμερα γιατί και η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα, ωραία ομάδα και πολύ δύσκολη. Μπράβο στα παιδιά», είπε ο Γιάννης Ματζουράνης δίνοντας μαθήματα ήθους και φίλαθλου πνεύματος. Αλλωστε είναι αποδεκτός από όλους τους οπαδού των ομάδων και έχει βραβευτεί πολλές φορές.

Γεννήθηκε το 1935 και σύμφωνα με τα λεγόμενα του από το 1956 έως τις 30 Νοεμβρίου 2014 έχει παρακολουθήσει όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Εθνικού Πειραιώς, εκτός από 12. Τον πρώτο το 1973 λόγω του γάμου του και τους υπόλοιπους πολύ πρόσφατα, κατόπιν ρητής απαγόρευσης των γιατρών.

 

Στην φωτογραφία επάνω ο Γιάννης Ματζουράνης μόλις έχει συγχαρεί τον παίκτη και προπονητή του Εθνικού Πειραιώς Ηρακλή Δωρειάδη που κρατάει σαμπάνια για την άνοδο στην Α1 ανδρών το 1989.

 

 

 

 

 

 

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject