Print this page
03-11-2017

ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - Εθνικός ΟΦΠΦ (2η αγωνιστική, 4/11, 18.00)

Rate this item
(1 Vote)
Η πρώτη επίσημη αναμέτρηση μεταξύ του Παμβοχαϊκού και του Εθνικού Πειραιώς στο ελληνικό βόλεϊ σε επίπεδο ανδρών θα γίνει στο γυμναστήριο της Βόχας Γ.Τριαντάφυλλος στο Βραχάτι (2η αγωνιστική, 4/11, 18.00, Διαιτητές: Κουτσούλας, Βουδούρης).

 

Ο Παμβοχαϊκός θα δώσει τον δεύτερο εντός έδρας αγώνα στο πρωτάθλημα αλλά μετά την πικρή εμπειρία της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό ο Κώστας Δεληκώστας έδωσε τον τόνο για μία νέα αρχή.  «Για μας το πρωτάθλημα ουσιαστικά ξεκινάει τώρα. Περιμένω καλύτερη εμφάνιση από την ομάδα μου. Ο Εθνικός μπορεί να ξεκινάει τώρα στην κατηγορία αλλά όπως έδειξε στην πρεμιέρα με την Παναχαϊκή έχει πολλές δυνατότητες και θέλει μεγάλη προσοχή», δήλωσε ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Ο Εθνικός Πειραιώς κάνει την πρώτη του έξοδο στο πρωτάθλημα και θα μετρήσει τις δυνάμεις του σε μία δυνατή έδρα. Ο πρωταγωνιστής της νικηφόρας πρεμιέρας κόντρα στην Παναχαϊκή ήταν ο Αχιλλέας Μπάσης.

Ο 23χρονος κεντρικός του Εθνικού ήρθε από τον πάγκο και πήρε καθοριστικούς πόντους που έκαναν τη διαφορά και μάλιστα σφράγισαν το 4ο και καθοριστικό 4ο σετ. «Έχουμε δύσκολο αγώνα στην έδρα ομάδας με υψηλούς στόχους. Ο Παμβοχαϊκός πιέστηκε με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα και σε αυτό το ματς έδειξε αδυναμίες σε υποδοχή και μπλοκ. Θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε και εμείς με το σερβίς μας. Η εφετινή ομάδα του Εθνικού έχει πολύ καλά στοιχεία. Εχουμε ενθουσιασμό, καλό κλίμα και ομαδικό πνεύμα. Τεχνικά έχουμε καλό σερβίς και δουλεύουμε πολύ το μπλοκ – άμυνα. Πρώτος στόχος μας είναι η παραμονή και αν τα καταφέρουμε θέλουμε να πετύχουμε την είσοδο στην οκτάδα», είπε ο Αχιλλέας Μπάσης.

 

Volley league «Πάμε Στοίχημα»

ΠΡΟΡΓΡΑΜΜΑ (2η αγωνιστική)

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Γυμναστήριο Ρέντη 15.00 (ΕΡΤ2) (χωρίς θεατές λόγω τιμωρίας της έδρας του Ολυμπιακού): Ολυμπιακός - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Διαιτητές: Κυριοπούλου, Γεωργουλέας, Επόπτες: Κατερλή, Δαλέκου. Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Γραμματεία: Κατσούλα.

Γυμναστήριο Μίκρας 17.00: Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - ΑΟ Φοίνικας Σύρου

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Βασιλειάδης, Επόπτες: Δρανίτσας, Στεργιόπουλος Αλ., Παρατηρητής: Βανδώρος, Γραμματεία: Καρακούλια.

Γυμναστήριο Βόχας 18.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - Εθνικός ΟΦΠΦ

Διαιτητές: Κουτσούλας, Βουδούρης, Επόπτες: Διαμάντης, Κουγιάς, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου.

Γυμναστήριο Αιγινίου 18.00: ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου - Παναθηναϊκός

Διαιτητές: Θεμελής, Δανιηλίδου, Επόπτες: Ανθυμίδης, Χριστοφορίδης, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Γραμματεία: Κουμπλή.

Γυμναστήριο Ζηρίνειο 18.30: ΑΟΠ Κηφισιάς - Ηρακλής Χαλκίδας

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Νικολόπουλος, Επόπτες: Κουρπανίδης, Μαύρος, Παρατηρητής: Ράπτης, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου

Γυμναστήριο Κουκούλι, Πάτρα 18.00 (ΕΡΤ2): Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 - ΠΑΟΚ

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Χανδρινός, Επόπτες: Πετούσης Ν., Λιναρδάτος, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Γραμματεία: Παπασηφάκη.