Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-12-2017

Ανώτερος ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 3-0 του αποδεκατισμένου Ηρακλή (video-foto)

Rate this item
(0 votes)
Ο Ολυμπιακός ανώτερος και πληρέστερος του Ηρακλή νίκησε με 3-0 σετ σε 65΄και σημείωσε την έκτη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα». Ο Ηρακλής αγωνίστηκε χωρίς τέσσερις βασικούς του (Αρμενάκη, Κιόση, Προύσαλη, Μπαμπαλιούτα) και πάλεψε με νέους παίκτες που πήραν μία καλή εμπειρία για την συνέχεια.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη. Ο Ολυμπιακός είχε από την αρχή προβάδισμα σε όλα τα σετ, με εξαίρεση το 3ο σετ όπου ο Ηρακλής μείωσε σε 8-6 αλλά στη συνέχεια οι «ερυθρεόλευκοι» έκαναν σερί 13-2 και πήραν τη νίκη με εμφανιστικό τρόπο.

Ο Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ έδωσε χρόνο στους περισσότερους παίκτες του, με τον Ρουμελιωτάκη, τον Ζουπάνι και τον Χριστοφιδέλη να ξεκινούν βασικοί στο 3ο σετ. Στον Ηρακλή διαγώνιος αγωνίστηκε ο Κύπριος Ελευθερίου, λίμπερο ο Μπουράκης και πασαδόρος ξεκίνησε ο Σκαρλατίδης και στα δύο τελευταία σετ αγωνίστηκε ο Ευγενίδης.

 

Διαιτητές: Παπακοσμάς - Γεροθόδωρος

 

Διακύμανση

1ο σετ: 8-4, 16-7, 21-11, 25-14

2ο σετ: 8-5, 16-10, 21-14, 25-17

3ο σετ: 8-5, 16-8, 21-8, 25-12

 

* Οι πόντοι του Ολυμπιακού προήλθαν από 4 άσσους, 46 επιθέσεις, 11 μπλοκ και 14 λάθη αντιπάλων. Οι πόντοι του Ηρακλή προήλθαν από 0 άσσους, 29 επιθέσεις, 3 μπλοκ και 11 λάθη αντιπάλων.

 

Τα σετ: 3-0 (25-14, 25-17, 25-12) σε 65΄

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μουνιόθ): Οϊβάνεν 11 (10/18 επ, 1 μπλοκ), Στιβαχτής 1 (1/1 επ), Πετρέας 13 (8/8 επ, 5 μπλοκ), Ανδρεάδης 10 (8/8 επ, 2 μπλοκ), Αλεξίεφ 8 (7/9 επ, 1 μπλοκ), Ραουβέρντινκ 2 (2/6 επ, 82% υπ - 59 % άριστες) / Στεφάνου (λ, 100% υπ -75% άριστες), Δαρίδης (λ), Χριστοφιδέλης 4 (1/2 επ, 1 άσσος, 2 μπλοκ, 71% υπ 43% άριστες), Ρουμελιωτάκης 6 (5/8 επ, 1 άσσος, 80% υπ - 50% άριστες), Ζουπάνι 6 (4/7 επ, 2 άσσοι), Μπέμε, Τσέλιος.

 

 

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ορφανός): Ελευθερίου 9 (8/25 επ, 1 μπλοκ), Σκαρλατίδης, Εφραιμίδης 8 (8/23 επ53% υπ -27% άριστες), Φέργκιουσον 3 (2/4 επ, 1 μπλοκ), Φωτιάδης 4 (3/6 επ, 1 μπλοκ), Ριζόπουλος 3 (3/9 επ, 60% υπ 60% άριστες)/ Μπουράκης (λ, 53% υπ - 26% άριστες) Μούχλιας 4 (4/7 επ), Ευγενίδης, Τζιουμάκας 1 (1/2 επ).

 

* Ο μεγάλος άτυχος για τον Ηρακλή είναι ο κεντρικός του Χρήστος Κιόσσης ο οποίος έπαθε ρήξη χιαστών στον τελευταίο αγώνα του Ηρακλή με τη Νίκη Αιγινίου και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

 

* Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Στέλιος Παπακοσμάς ο οποίος για πρώτη φορά στην διαιτητική του καριέρα σφύριξε ως πρώτος διαιτητής σε αγώνα της Volley League εκτός Σύρου.

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε: «Σήμερα αντιμετωπίσαμε τον Ηρακλή ο οποίος αγωνίστηκε χωρίς τέσσερις βασικούς παίκτες και ήταν διαφορετικό ματς σε σχέση με αυτό που περιμέναμε. Έχουμε αυτοπεποίθηση σε αυτά τα παιχνίδια και αγωνιζόμαστε συγκεντρωμένοι. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τώρα κοιτάμε μπροστά και θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στην Τουρ. Έχουμε πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτά».

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Γιάννης Ρουμελιωτάκης δήλωσε: «Με το σημερινό παιχνίδι συνεχίσαμε το δρόμο με τα συνεχόμενα ματς. Το θετικό είναι ότι διαθέτουμε το επιτελείο και την ομάδα που είναι έμπειρη και μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις με τέτοιο πρόγραμμα. Από κει και πέρα εμείς χαρήκαμε αυτή τη νίκη γιατί προσθέσαμε άλλους 3 βαθμούς στην πορεία μας στο πρωτάθλημα. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Τουρ. Θα προετοιμαστούμε όπως ξέρουμε και αγωνιστούμε για τη νίκη δίνοντας το 100%».

 

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Ηταν ένας αγώνας καθαρά εμπειριών για τα παιδιά. Παίζαμε χωρίς τέσσερις βασικούς. Δε μπορώ να πως πως είμαι ευχαριστημένος μετά από την ήττα αλλά δε μπορώ να πω πως τα παιδιά δεν προσπάθησαν απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που είναι πολύ δυνατός. Τα νέα παιδιά του Ηρακλή παίζοντας με τέτοιους αντιπαλους είδαν σε ποιο επίπεδο πρέπει να φτάσουν μέσα από τις προπονήσεις και την καθημερινή ενασχόληση τους με το άθλημα. Από την Δευτέρα θα επιστρέψουμε οι τραυματίες εκτός του Κιόση που έπαθε χιαστούς. Του εύχομαι εκ μέρους της ομάδας γρήγορη ανάρρωση. Θα δουλέψουμε σκληρά. Εχουμε τώρα Κηφισιά εντός, Παναχαϊκή εκτός και Παμβοχαϊκό εντός. Είναι τρεις αγώνες που θέλουμε να μαζέψουμε πολλούς βαθμούς».

 

Ο ακραίος του Ηρακλή Δημήτρης Ριζόπουλος είπε: «Από την αρχή γνωρίζαμε πως αυτός ο αγώνας είναι δύσκολος και έγινε δυσκολότερος με τις απουσίες τεσσάρων παικτών. Ηρθαμε με σκοπό να κάνουν τα νέα παιδιά μία καλή εμφάνιση. Θα επιστρέψουν ο Προύσαλης, ο Μπαμπαλιούτας και ο Αρμενάκης. Ο Κιόσης έπαθε χιαστούς και θα χάσει τη χρονιά. Εύχομαι περαστικά στο παιδί και να γυρίσει γρήγορα κοντά μας».

 

* Πριν τον αγώνα βραβεύτηκε ως MVP Βίκος Cola της 4ης αγωνιστικής o Γερμανός κεντρικός του Ολυμπιακού Μάρκους Μπέμε.

 

 

 Δείτε την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα σε μαγνητοσκόπηση από την ΕΡΤ2: ΕΔΩ

 

 

 

osfp-irakls2.jpgosfp-irakls8.jpgosfp-irakls7.jpgosfp-irakls3.jpgosfp-irakls5.jpgosfp-irakls4.jpgosfp-irakls9.jpgosfp-irakls1.jpgosfp-irakls6.jpg

Media





Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject