Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-12-2017

Εθνικός Πειραιώς - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (8η αγωνιστική, 13/12, 15.00)

Rate this item
(0 votes)
Μετά την αναμέτρηση των δύο «Ηρακλέων» ήρθε η σειρά για τους δύο «Εθνικούς» της κατηγορίας να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς της ή για την ακρίβεια να ανοίξουν τους λογαριασμούς τους στην πρώτη αναμέτρηση τους στην κατηγορία μετά από 28 χρόνια. (8η αγωνιστική, 13/12, 15.00, Διαιτητές: Γεωργιάδης, Κουτσούλας).

 

 Ο Εθνικός Πειραιώς προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού που ήταν η τρίτη στο πρωτάθλημα και τον αναβάθμισε στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα θέλει την πρώτη της εντός έδρας νίκη μετά από το 3-1 επί της Παναχαϊκής στην πρεμιέρα. Πριν τον αγώνα θα γίνει η βράβευση του Κυριάκου Σπυριούνη ως MVP Βίκος Cola της 7ης αγωνιστικής από τον θρυλικό Γιάννη Ματζουράνη.

Ο Κυριάκος Σπυριούνης είπε για τον αγώνα: «Κάθε αγώνας είναι μία νέα εμπειρία για την ομάδα μου. Ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό που είχαμε με τον Παναθηναϊκό στο Μετς. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι πιο δυνατή ομάδα στην επίθεση ειδικά μετά την έλευση του Παγιάν. Σε κάθε περίπτωση θέλουμε τη νίκη για να ξεφύγουμε για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας».

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης προέρχεται από την εντός έδρας ήττα στον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό και είναι η ομάδα που έχει τέσσερις ήττες σε ισάριθμα τάι μπρέικ. Με άλλα λόγια μόνο σε έναν αγώνα - με τον Ολυμπιακό - δεν έχει πάρει βαθμό και αυτό πιστώνεται στα θετικά. Εχει 10 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Εθνικό Πειραιώς και εκτός έδρας έχει νικήσει τον Παναθηναϊκό και την Παναχαϊκή.

«Παρά την ήττα που κάναμε από τον Παμβοχαϊκό δείξαμε καλά στοιχεία. Ενισχυθήκαμε με τον Παγιάν και σε αυτόν τον αγώνα θα πάμε με ακραίο τον Καβαρατζή. Είμαι ικανοποιημένος που οι παίκτες μου ανταποκρίνονται στις δύσκολες καταστάσεις και κάνουν τον εαυτό τους πιο δυνατό. Η έδρα του Εθνικού Πειραιώς είναι άγνωστη σε μας αλλά θα προσαρμοστούμε με στόχο τη νίκη», δήλωσε ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης.

Είναι η πρώτη αναμέτρηση του Εθνικού Πειραιώς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την Volley League Πάμε Στοίχημα.

 

Volley league «Πάμε Στοίχημα»

ΠΡΟΡΓΡΑΜΜΑ (8η αγωνιστική)

Tρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη 18.00 (Live Streaming EΡT): Ολυμπιακός - ΑΟΠ Κηφισιάς

Διαιτητές: Νικολόπουλος, Μουλά Ειρ, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Δαλέκου, Κατερλή. Γραμματεία: Μπίτσικα.

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Γυμναστήριο Κανήθου Χαλκίδας 14.30: ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας - ΑΟ Φοίνικας Σύρου

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Μουλά Λεμ., Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Κουρπανίδης, Οικονομοπούλου, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Γυμναστήριο Εσπέρου Καλλιθέας 15.00: Εθνικός Πειραιώς - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Μαύρος, Διαμάντης, Γραμματεία: Παπασιφάκη.

Γυμναστήριο Γ.Τριαντάφυλλος, Βόσχας 19.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Κυριαλάνη, Μαυρικίδου. Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου.

Γυμναστήριο Κουκούλι, Πάτρα 19.00: Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Χανδρινός, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Πετούσης Ν., Σκριμπώνης, Γραμματεία: Μάμμου.

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 19.00: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Διαιτητές: Αβραμίδης, Δεληκωστίδης, Παρατηρητής: Βανδώρος, Επόπτες: Δρανίτσας, Τοσουνίδης, Γραμματεία: Καρακούλια.

 

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject