Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-12-2017

Βραβεύσεις από αθλητές της Volley League Πάμε Στοίχημα στο Winter Challenge Series στον Ιππόδρομο

Rate this item
(1 Vote)
Μεγάλη επιτυχία για το Winter Challenge Series στον Ιππόδρομο που ανέδειξε τους πρωταθλητές χειμώνα.


Πλήθος ανθρώπων, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, αθλητές του ποδοσφαίρου του μπάσκετ και του βόλεϊ, καλλιτέχνες και το σύνολο της ιπποδρομιακής κοινότητας, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ιππόδρομου Αθηνών και παρακολούθησαν μια άρτια αγωνιστικά και οργανωτικά ιπποδρομιακή συγκέντρωση, που περιλάμβανε συνολικά οκτώ κούρσες, με πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις.

Εξέχουσα θέση στο πρόγραμμα είχαν οι τρεις Winter Challenge ιπποδρομίες για την ανάδειξη των πρωταθλητών χειμώνα στις ηλικίες των διετών, τριετών και τετραετών ίππων, που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν την ίδια ημέρα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ και Πρόεδρος της Ιπποδρομίες ΑΕ, Ντάμιαν Κόουπ, τόνισε: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για το δεύτερο Winter Challenge Series κατά το οποίο για πρώτη φορά πραγματοποιούνται όλες οι ιπποδρομίες την ίδια ημέρα. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου που βρίσκεται εδώ μαζί μας και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας για τη στήριξή τους».

Η Volley LeagueΠάμε Στοίχημα ήταν εκεί στηρίζοντας την Ιπποδρομίες Α.Ε, μέλος του ομίλου ΟΠΑΠ- του μεγάλου χορηγού μας.

Ειδικότερα για το νικητή στο Winter Challenge των καθαρόαιμων διετών, ίππος ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟΣ, των Στάβλων Θεοδωράκη, με αναβάτη τον Εντιόν Τσέλα την βράβευση στον προπονητή Χρήστου Κουβαρά πραγματοποίησαν οι αθλητές της Volley League Πάμε Στοίχημα από το ΤΑΑ Α.Ο.Π. Κηφισιά , Γιώργος Μανίκας και Νίκος Μελλές παρουσία και του Υπ.Γραφείου τύπου της ομάδας, Νίκου Καραβάσιου.

Το συντονισμό για την δημιουργική παρουσία της Volley League συντόνισε το τμήμα επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Volley League.

 

Τμήμα Επικοινωνίας-Δημοσίων Σχέσεων και Marketing

 

PHO 0132 2

PHO 0150 2

PHO 0218 2

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject