Print this page
04-01-2018

O Ηρακλής Χαλκίδας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ερνάντο Γκόμεζ

Rate this item
(0 votes)
Ο Ηρακλής Χαλκίδας θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ερνάντο Γκόμεζ μετά την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ. Ο Βενεζουελάνος διαγώνιος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και τη μεταγραφή έκπληξη ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου. Η ανακοίνωση:

 

Το ΤΑΑ του Ηρακλή Χαλκίδας με μεγάλη υπερηφάνεια ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με ένα αθλητή παγκόσμιας εμβέλειας, μια τεράστια προσωπικότητα στο χώρο του βόλεϊ, τον ΕρνάντοΓκόμεζ ο οποίος θα αγωνίζεται με τη φανέλα του συλλόγου μας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο ΕρντάντοΓκόμεζ γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου του 1982 στη Βενεζουέλα και μετράει περισσότερες από 300 συμμετοχές με την εθνική του ομάδα έχοντας κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Παναμερικανικούς αγώνες.

  Στην Ελλάδα έχει αγωνισθεί για τέσσερα χρόνια με τη φανέλα του Ολυμπιακού κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, δυο χρόνια στον Παναθηναϊκό συμβάλλοντας στην κατάκτηση ενός νταμπλ, ενώ τη σεζόν 14-15 πήρε το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ.

Έχει επίσης αγωνισθεί σε Λατινική Αμερική, Ιαπωνία και Τουρκία έχοντας κατακτήσεισυνολικά 11 τρόπαια(πρωταθλήματα, κύπελλα και σούπερ καπ) με τις ομάδες του, ενώ έχει πολλές διακρίσεις και σε ατομικό επίπεδο (πολυτιμότερος παίκτης και καλύτερος σκόρερ) σε όλα τα πρωταθλήματα που αγωνίσθηκε.  

Η διοίκηση του ΤΑΑ Ηρακλή Χαλκίδας καλωσορίζει τον ΕρνάντοΓκόμεζ και του εύχεται να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με την φανέλα του συλλόγου μας».