Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-01-2018

Αλεξίεφ για Μπακού: Σημαντικός αγώνας πρόκρισης

Rate this item
(0 votes)
Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινείται η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, που ξεκίνησε την προετοιμασία της για το σημαντικό παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ Μπακού στη φάση των «16» του CEV Challenge Cup.

 

Στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (17/01) στις 18.00 στο κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη, «Μ.Μερκούρη» (ΟTESport 6HD), ο Ολυμπιακός θέλει να πραγματοποιήσει το πρώτο βήμα για πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Στον αγώνα με τη Λοκομοτίβ Μπακού, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο osfp.gr ο Τόντορ Αλεξίεφ ο οποίος τόνισε τα εξής:

«Ο αγώνας της Τετάρτης είναι πολύ σημαντικός για εμάς σχετικά με την πρόκριση. Προσωπικά θεωρώ τη Λοκομοτίβ χαμηλότερης δυναμικότητας από την Τουρ και για αυτό είναι επικίνδυνο ματς αφού απαιτείται ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση. Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση, προετοιμαζόμαστε για αυτά τα ματς εδώ και καιρό και μας περιμένει ένας δύσκολος μήνας με πολλούς και σημαντικούς αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήταν στην Αλεξανδρούπολη για τη θερμή υποστήριξη και θα την Τετάρτη θα προσπαθήσουμε να κάνουμε χαρούμενο όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject