Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-02-2018

Στο εκθεσιακό περίπτερο της «BΙΚΟΣ .Α.Ε» στη HORECA οι αθλητές της Volley League Πάμε Στοίχημα

Rate this item
(1 Vote)
Βολεϊμπολίστες των ομάδων της Volley League Πάμε Στοίχημa επισκέφθηκαν το περίπτερο της «ΒΙΚΟΣ Α.Ε.» στην μεγάλη διεθνή έκθεση HORECA, για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των χώρων Μαζικής Εστίασης, στο Μetropolitan Expo.

Οι αθλητές ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του χορηγού, που για μια ακόμα χρονιά υποστηρίζει το πρωτάθλημα της Volley League καθώς και τον επιτυχημένο θεσμό του MVP Βίκος Cola .

 Η έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο και δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, εστιατόρια, καφετέριες και συναφείς χώρους Ξενοδοχίας και Εστίασης από κάθε γωνιά της Ελλάδας, πλημμυρίζουν τους διαδρόμους της έκθεσης αναζητώντας όλες τις νέες και καινοτόμες λύσεις της προμηθευτικής αγοράς, για να εκσυγχρονίσουν, να εξοπλίσουν ή να ανακαινίσουν τις επιχειρήσεις τους.  Η HORECA αποτελεί σήμερα το κορυφαίο εμπορικό και κοινωνικό φόρουμ για την τουριστική βιομηχανία στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Χάρη στη συμμετοχή των μεγαλύτερων και σημαντικότερων επιχειρήσεων της προμηθευτικής αγοράς μεταξύ των οποίων και η  «ΒΙΚΟΣ Α.Ε» αλλά και τη στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου, η HORECA έχει καταξιωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του είδους της διεθνώς.

Οι αθλητές της Volley League είχαν την ευκαιρία στο περίπτερο της εταιρίας, να φωτογραφηθούν με φίλους του βόλεϊ, και να γευτούν τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά «Βίκος».

Ειδικότερα στο περίπτερο της «BIΚΟΣ Α.Ε.» παραβρέθηκαν οι αθλητές Ρουμελιωτάκης Γιάννης και Τσέλιος Παρασκευάς από Ολυμπιακό,  Γκούζντα Κόνραντ, Βασιλακόπουλος Νίκος, και Κεχαγιάς Αλέξανδρος από Παναθηναϊκό, Andrew Mc William και Seifert Matthew Alan από Εθνικό Πειραιά, Μιχαλόπουλος Γιώργος και Δεληπρίμης Νίκος από Ηρακλή Χαλκίδας, De Sousa Soares Igor και Wojcik Michal από τον Α.Ο.Π. Κηφισιά


 

vikos1.jpgvikos2.jpgvikos5.jpgvikos4.jpgvikos3.jpg

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject