Print this page
16-02-2018

Οι στόχοι του Ηρακλή Χαλκίδας και το ταξίδι στη Μύκονο

Rate this item
(0 votes)
Η εκδήλωση του ΑΠΦΣ Ηρακλή Χαλκίδας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε σε ζεστή ατμόσφαιρα την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018  στην αίθουσα του κέντρου διασκέδασης Κιούπι.

 

Η εκδήλωση έγινε παρουσία του Προέδρου του συλλόγου κ. Γιάννη Καρκαλή, του Προέδρου του ΤΑΑ κ. Διαμαντή Θωμά, των Αντιπροέδρων κκ Σταύρου Σφυρίδη και Ηλία Σκανδάλη, των Γενικών Αρχηγών κ. Δημήτρη Καραντάκη (γυναικών) και κ. Δημήτρη Κακάτσο (ανδρών), των μελών Γιώργο Χριστόπουλο (τιμ μάνατζερ ανδρών), Καρκαλή Αγάπη Σίντια (Γραμμ. Υποστ. και Δημόσιες Σχέσεις) και εφόρων των ακαδημιών κ. Μαριάννα Τρίκκα και Βασίλη Γκαραγκουνούλη.

Το παρών έδωσαν αθλήτριες, αθλητές, γονείς, φίλοι, φίλαθλοι, χορηγοί της ομάδας και οι προπονητές του συλλόγου Σπύρος Γκολίτσης, Δήμος Ζυμαράκης, Μάκης Κολτσιάκης, Σωτήρης Γκότσης και Τάσος Σαλεμής.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο βουλευτής Εύβοιας κ. Γιώργος Ακριώτης, ο Δήμαρχος Χαλκίδας κ. Χρήστος Παγώνης με αντιπροσωπεία από τον ΔΟΑΠΠΕΧ τον αντιπρόεδρο κ. Κώστα Αναγνωστάκη, τον Διευθυντή του Οργανισμού κ. Φώτιο Γκούνη.

Επίσης το παρών έδωσε η δημοτική σύμβουλος κ. Έλενα Βάκα και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημήτρης Κυριτσόπουλος.

Στον καλλιτεχνικό χώρο την ορχήστρα του Πάνου Τζανετή πλαισίωσε και τίμησε με την παρουσία του ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Παϊτέρης που ενθουσίασε και διασκέδασε όλους τους παρευρισκόμενους με εξαιρετικά τραγούδια, τα οποία συνόδευσε χορευτικά η Γιουλίνα Δασκαλοπούλου (oriental) και οι χορευτές του κέντρου τέχνης του Studio Art.

Καρκαλής: Χρόνια πολλά με υγεία και πολλές επιτυχίες σε όλα τα τμήματά μας

Στην ομιλία του με την οποία ξεκίνησε η εκδήλωση ο Πρόεδρος του Ηρακλή Χαλκίδας αναφέρθηκε «στο παρόν και το μέλλον του συλλόγου κάνοντας αναφορά σε όλα τα τμήματα του συλλόγου επισημαίνοντας ότι… θα ήταν ολέθριο λάθος να πιστέψουμε στο σύλλογό μας ότι υπάρχει αθλητικό μέλλον αν δεν υπάρχει πλούσιο έμψυχο αθλητικό δυναμικό στις ακαδημίες όλων των τμημάτων μας. Επισήμανε δε ότι… θέλουμε κάθε νέα σεζόν να είναι μια σεζόν καλύτερη από την προηγούμενη και χειρότερη από την  επόμενη.

Επίσης ανέφερε ότι μετά την εξαιρετική πορεία των ανδρών ήρθε η ώρα της ενίσχυσης και ανοδικής πορείας του γυναικείου τμήματος καθώς και του τμήματος Μπιτς Βόλεϊ που επιτέλους από την ερχόμενη άνοιξη θα διαθέτει γήπεδα για την ανάπτυξή του. Τέλος αναφέρθηκε ότι… το ΣΥΝ του συλλόγου για το μέλλον των αγωνιστικών τμημάτων ανδρών και γυναικών είναι οι φίλοι και φίλαθλοι της πόλης που μέσα από την συμμετοχή τους στην ΧΑΛΚΙΔΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας για τον Ηρακλή και τη Χαλκίδα που θέλουμε και αγαπάμε!>>

Θωμάς: Το ανδρικό τμήμα διαγράφει σπουδαία πορεία για τον αθλητισμό της πόλης μας

Στην τοποθέτησή του ο Πρόεδρος του επαγγελματικού τμήματος ανδρών του ΤΑΑ αναφέρθηκε στην σπουδαία πορεία που διαγράφει και αυτή τη χρονιά το ανδρικό τμήμα συνεχίζοντας να κάνει περήφανη την πόλη μας, ευχαρίστησε το Δήμο και τον ΔΟΑΠΠΕΧ για τη καλή συνεργασία και ζήτησε ακόμη περισσότερη βοήθεια από τον ερασιτέχνη.

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας , το φλουρί της οποίας έπεσε στον τυχερό που ήταν ο γενικός αρχηγός του τμήματος των ανδρών Δημήτρης Κακάτσος που κέρδισε ένα ταξίδι στη Μύκονο με διαμονή σε σκάφος και στη συνέχεια έγινε η καθιερωμένη λαχειοφόρος αγορά του συλλόγου.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ με πολύ διασκέδαση, φαγητό, τραγούδι και χορό υπό τους ήχους της εξαίρετης ορχήστρας και των τραγουδιστών.

pita30.jpgpita32.jpgpita28.jpgpita33.jpgpita29.jpgpita37.jpgpita31.jpgpita34.jpg


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.