Print this page
17-05-2018

Κώστας Δεληκώστας: «Μαζί με επαγγελματίες παράγοντες να βελτιώσουμε το βόλεϊ»

Rate this item
(0 votes)
Μετά την ανάδειξη της κορυφαίας ομάδας της Volley League Πάμε Στοίχημα 2017-18 από τους προπονητές ήρθε η σειρά να δούμε τις εντυπώσεις των προπονητών των 12 ομάδων, τις επιλογές τους, την αποκάλυψη της δυσκολότερης και ωραιότερης στιγμής για την ομάδα τους, την πρόταση τους για το fair play της περιόδου 2017-18 αλλά και την ευχή τους για την σεζόν 2018-19.

 

Kάθε ημέρα θα γίνεται η παρουσίαση ενός προπονητή. H τέταρτη παρουσίαση ανήκει στον προπονητή του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός Κώστας Δεληκώστας.

 

Επιλογές κορυφαίων 2017-18: Κώστας Δεληκώστας (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός)

Πασαδόρος: Μανώλης Δημητριάδης (ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου)

Διαγώνιος: Απόστολος Αρμενάκης (Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015)

Ακραίος: Γερούν Ράουβερντινκ (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Ακραίος: Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Κεντρικός: Μάρκους Μπέμε (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Κεντρικός: Γιάννης Τακουρίδης (ΠΑΟΚ)

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης (ΑΟ Φοίνικας Σύρου)

Κ20: Στέλιος Τζιουμάκας (Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015)

Προπονητής: Θανάσης Στράντζαλης (πρώην ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου)

 

 

Για τον στόχο και την επιλογή του προπονητή που «δεν θέλει να έχει αντίπαλο»: «Η εφετινή πορεί του Παμβοχαϊκού είχε δύο πρόσωπα. Στον Α΄γύρο κάναμε ήττες που δεν ήταν στο πρόγραμμα αλλά στον Β΄γύρο καταφέραμε να κάνουμε εννιά νίκες σε 13 αγώνες. Η 8η θέση ως τελική κατάταξη δεν είναι αυτό που είχαμε σχεδιάσει και σίγουρα δεν είναι η υπέρβαση που θέλαμε όλοι. Αυτό που κάνει όμως ο Παμβοχαϊκός τα θα πρέπει να το κρίνουμε σε σχέση με την ολική επένδυση αλλά και με την διάρκεια που έχει η ομάδα σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Ο σύλλογος έκλεισε μία δεκαετία στην Βόλεϊ Λιγκ και πάντα μέσα στην 8αδα και αυτό είναι άθλος. Κινούμαστε παράλληλα με μία διαφορετική φιλοσοφία αναζητώντας νέους ταλαντούχους αθλητές από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό και χαιρόμαστε που οι αθλητές αυτοί έχουν μία επιτυχημένη πρόοδο. Ξεχωρίζω τους αγώνες με τη Νίκη Αιγινίου και στην έδρα μας και στο Αιγίνιο. Ηταν μία ομάδα που δεν άξιζε να πέσει αλλά κάποιος έπρεπε στο τέλος να υποβιβαστεί. Ο Θανάσης Στράντζαλης με την τακτική που ακολούθησε μας δυσκόλεψε».

 

Το fair play της σεζόν 2017-18: «Ο Παμβοχαϊκός ως διοίκηση και ως αθλητές συμπαραστάθηκαν συμβολικά στους πλημμυροπαθείς στη Νέα Πέραμο. Ολη αυτή η καταστροφή στη Νέα Πέραμο και στη Μάνδα μας συγκλόνισε και αισθάνθηκα πολύ καλά που είδα τους παίκτες μου να δίνουν συμβολική βοήθεια. Ο σύλλογος απέδειξε για μία ακόμα φορά το κοινωνικό του πρόσωπο».

 

Η πιο δύσκολη στιγμή: «Η ήττα από την Κηφισιά με 3-0 σετ στο Ζηρίνειο την 21η αγωνιστική. Αν είχαμε κάνει κάτι θετικό σε αυτόν τον αγώνα θα είχαμε καλύτερη τύχη στα πλέι οφ».

 

Η κορυφαία στιγμή: «Η νίκη μας με 3-0 σετ επί της Νίκης στο Αιγίνιο. Αν και ποτέ δεν κινδυνεύσαμε τα αποτελέσματα στους άλλους αγώνες ανέβαζαν συνεχώς το μέσο όρο της βαθμολογίας και με αυτή τη νίκη εξασφαλίσαμε και τυπικά την είσοδο μας στην 8αδα». 

 

Η ευχή για τη σεζόν 2018-19: «Εύχομαι υπάρξουν επαγγελματίες παράγοντες, όπως επαγγελματίες είναι οι αθλητές και οι προπονητές. Δε μπορεί ο προϊστάμενος να είναι ερασιτέχνης και οι υπάλληλοι επαγγελματίες. Πρέπει όλοι μαζί ως επαγγελματίες να βελτιώσουμε τις ελλείψεις, σε υποδομές, γήπεδα και οργάνωση. Πρέπει να είμαστε όλοι κοντά στη Λιγκα αλλά και η Λίγκα να είναι πάντα ανοικτή σε προτάσεις και κριτική. Εχουμε ένα πολύ καλό προΐόν και μπορεί να γίνει καλύτερο και κυρίως να έχει διάρκεια εφόσον δώσουμε τη γνώση μας και την εμπειρία μας στις νέες γενιές».

 

 

Την Παρασκευή 18 Μαΐου θα γίνει η παρουσίαση των απόψεων του προπονητή του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου Όσκαρ Κάσμαρτσικ.

 

 

 

 

Κώστας Αρσενιάδης «Εύχομαι γεμάτα γήπεδα με φίλους του βόλεϊ και όχι οπαδούς»

Σάκης Ψάρρας: «Εύχομαι την πλήρη αποποδοσφαιροποίηση του αθλήματος μας»

Σπύρος Γκολίτσης: «Εμπιστοσύνη στους Έλληνες, εκπομπές για το βόλεϊ»

Related items