23-05-2018

Ανακοίνωση Φοίνικα: Μέχρι 28 Μαΐου η υποβολή των υποψηφιοτήτων

Η διοίκηση του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Στις 30 Μαΐου οι φίλοι – μέλη του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου καλούνται να εκλέξουν τη νέα διοίκηση της ομάδας. Θα πρέπει να γίνει γνωστό σε όλους όσους θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα πως θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις όσων επιθυμούν να εκλεγούν ως την Δευτέρα 28 Μαΐου.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Λούι Γαδ στο τηλέφωνο: 6937358810.

Τέλος οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν όπως αναφέρουμε παραπάνω στις 30 Μαΐου από τις 18:00 έως τις 20:00 το απόγευμα στο χώρο των εκδοτηρίων που βρίσκεται στον παρκινγκ του αθλητικού κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Κυκλάδων εκλέχθηκε και η εφορευτική επιτροπή η οποία απαρτίζεται από τους: Γιώργο Μαραγκό (Δήμαρχος Ερμούπολης Σύρου-Ερμούπολης), Γιώργο Λεοντάριτη (Χωρικό αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων) και τον Γιάννη Ρούσσο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Βρίσκεστε εδώ: