Print this page
07-07-2018

Ευχαριστήριο του ΑΠΦΣ Ηρακλή Χαλκίδας για τον Σπύρο Γκολίτσης

Rate this item
(0 votes)
H διοίκηση του ΑΠΦΣ Ηρακλή Χαλκίδας με ανακοίνωση της ευχαριστεί τον προπονητή Σπύρο Γκολίτση για την τριετή συνεργασία που είχαν και τους εύχεται καλή επιτυχία:

 

Ο Σπύρος Γκολίτσης αποτελεί για την ιστορία του συλλόγου μας τον άνθρωπο που συνδύασε την παρουσία του με τις μεγάλες επιτυχίες του ανδρικού τμήματος.

Ήταν από τους πρώτους που πίστεψε στο όραμά μας και υπήρξε από τους βασικούς συντελεστές της εκπληκτικής πορείας των μεγάλων επιτυχιών.

Η παρουσία του Σπύρου Γκολίτση στην ανδρική ομάδα βόλεϊ ήταν πολυδιάστατη αφού εκτός από προπονητής, ήταν μέλος της διοίκησης του ΤΑΑ και συνεργάτης μέσω της διαφημιστικής εταιρείας του με το τμήμα marketing.

Μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας που συνδυάστηκε με την άνοδο στην Α1, την παραμονή στα πλέι-άουτ και την κατάκτηση της 6ης θέσης στην Volley League, ήρθε η ώρα να συνεχίσουμε την πορεία μας σε διαφορετικούς δρόμους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά δημοσίως και εκ μέρους όλων των φιλάθλων της πόλης τον κόουτς Σπύρο Γκολίτση για τη μεγάλη προσφορά του στην ομάδα και τον τόπο μας.

Του ευχόμαστε από καρδιάς να είναι πάντα υγιής, ευτυχής και να συνεχίσει με επιτυχίες την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας