Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-08-2018

Γιάννης Μαντέκας: «Η ΑΕΚ έχει υψηλούς στόχους με δυνατό ρόστερ» (video)

Rate this item
(0 votes)
Ο Γιάννης Μαντέκας επέστρεψε στην ΑΕΚ μετά τη σεζόν 2013-14 όπου είχε κατακτήσει με την «Ενωση» και το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Είχε αποχωρήσει τον Οκτώβριο του 2014 και από τότε κάνει νέο ξεκίνημα. Ο έμπειρος ακραίος μίλησε για τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ:
«Βρίσκομαι σε γνώριμα λημέρια, επέστρεψα μετά από τρία χρόνια. Η ομάδα έχει χτιστεί από την αρχή, τα πράγματα είναι πολύ θετικά. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά και οργανωτικά. Οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί, οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές αλλά η ομάδα έχει πολύ δυνατό ρόστερ σε όλα τα επίπεδα. Υγεία να έχουμε και ευλπιστούμε πως θα έχουμε πολύ καλή χρονιά».

Για τη σύγκριση με την περσινή του πορεία στον Εθνικό Πειραιώς: «Είναι πολύ νωρίς να δηλώσω περισσότερα. Ο Εθνικός ήταν μία ομάδα νεοφώτιστη στην κατηγορία με ξεκάθαρο στόχο την παραμονή. Η ΑΕΚ επίσης έχει ξεκάθαρους στόχους αλλά είναι διαφορετικοί σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Είναι δύο ιστορικοί σύλλογοι και ο καθένας έχει πάρει το δρόμο του».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Γνωρίζω τον κόσμο της ΑΕΚ, θα μας στηρίξει και τον περιμένουμε στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν»

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject