Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-08-2018

Ξεκίνημα με εννιά νέα πρόσωπα στον Παμβοχαϊκό

Rate this item
(0 votes)
Mε εννιά νέα πρόσωπα και τρεις παίκτες από την ομάδα της σεζόν 2017-18 (Γκλαντστόουν, Κωτσάκης, Παλέντζας) ξεκίνησε από την περασμένη Δευτέρα στο Βραχάτι η προετοιμασία του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Κώστας Δεληκώστας στο πρώτο προσκλητήριο του είχε δέκα νέα πρόσωπα εκ των οποίων οι τέσσερις είναι νεοαποκτηθέντες ξένοι και μάλιστα όλοι Βραζιλιάνοι.

Εκτός από τον Βραζιλιάνο κεντρικό Γκλαντστόουν που εντυπωσίασε στο προηγούμενο πρωτάθλημα ήρθαν οι συμπατριώτες του Μπρούνο Ρούμπο (κεντρικός από την Ponta Grossa Caramuru που αγωνίζονταν Superliga A) και οι ακραίοι Ροντρίγκο Ρουίζ (της Volei Taubate που αγωνίζονταν στη Superliga A), Kριστιάνο Ολιβέιρα Ντος Σάντος της Ponta Grossa Caramuru που αγωνίζονταν στην Superliga A.

Πασαδόροι αποκτήθηκαν (για την ακρίβεια επέστρεψε) ο Μανώλης Δημητριάδης από τη Νίκη Αιγινίου και ο Κώστας Δημητούλης από τον Εθνικό Πειραιώς.

Κεντρικοί εκτός από τους δύο πασαδόρους αποκτήθηκε και ο Αλέξανδρος Τουρνάκης από τον Εθνικό Πειραιώς.

Ακραίοι εκτός από τους δύο Βραζιλιάνους που προαναφέρθηκαν αποκτήθηκε ο Κώστας Μακρυγιάννης από τον Πανερυθραϊκός και δανεικός από την ΕΑΠ και ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Φρίξου Κωτσάκη.

Διαγώνιος είναι ο Νίκος Παλέντζας που ανανέωσε το συμβόλαιο του και λίμπερο ο Θάνος Παπαδημητρίου από τον ΠΑΟΚ και ο Σωτήρης Συναδινός από τον Ολυμπιακό.
 

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject