Print this page
11-09-2018

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Λίγα λόγια, πολύ δουλειά»

Rate this item
(0 votes)
Ο Παναθηναϊκός είχε πολλαπλή εκπροσώπηση στην κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League με τα στελέχη του Ερασιτέχνη και του ΤΑΑ Στέφανο Αυγουλέα και Αλέξανδρο Ελληνα, τον τιμ μάνατζερ Ρούλη Αγραπιδάκη και το μέλος του ΤΑΑ Δημήτρη Μιχαλόπουλο και φυσικά με τον προπονητή του Δημήτρη Ανδρεόπουλο και τους αθλητές του Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο και Δημήτρη Ζήση που τιμήθηκαν ως καλύτερος νέος αθλητής και καλύτερο λίμπερο αντίστοιχα για τη σεζόν 2017-18.

«Σε ένα πρωτάθλημα όλοι παίζουν με όλους αλλά ορισμένες φορές παίζει ρόλο η χρονική στιγμή των πιο δύσκολων αγώνων. Εμείς δεν είμαστε σε αυτή την κατηγορία διότι δε μιλάμε από τη θέση του φαβορί για τον τίτλο. Επομένως όλοι οι αγώνες είναι πολύ δύσκολα. Ειδικά το ξεκίνημα μας στην έδρα του ΠΑΟΚ είναι δύσκολο. Σημασία για μένα είναι να είμαστε έτοιμοι ως τότε. Με λίγα λόγια και πολύ δουλειά θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε την καλύτερη εικόνα για τον Παναθηναϊκό».

Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος είπε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα και μία επιβράβευση. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και την οικογένεια μου  που με βοήθησαν τα μέγιστα ώστε να φτάσω σε αυτή τη διάκριση. Ευχαριστώ επίσης τους προπονητές που με ανέδειξαν καλύτερο σε αυτή την κατηγορία. Είναι ένα ακόμα κίνητρο για να δουλέψω σκληρά και να τους δικαιώσω».

Στη φωτογραφία ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος παραλαμβάνει το έπαθλο του από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο.