Print this page
11-09-2018

Νίκος Ζαλμάς: «Πρωταγωνιστές μέσα στην 8αδα»

Rate this item
(0 votes)
Ο ανανεωμένος Φοίνικας Σύρου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα υποδεχτεί τον Ηρακλή Χαλκίδας και ο προπονητής της ομάδας Νίκος Ζαλμάς έκανε τις πρώτες του εκτιμήσεις για τη νέα σεζόν αλλά για τους στόχους της ομάδας του.

Ο Φοίνικας είχε την τιμητική του στις βραβεύσεις καθώς από την ομάδα της σεζόν 2017-18 ο Δημήτρης Ζήσης αναδείχτηκε κορυφαίο λίμπερο και την βράβευση έκανε ο νέος πρόεδρος του ΤΑΑ Δημήτρης Αρβανίτης.

Ο Νίκος Ζαλμάς που βρέθηκε στην κλήρωση δήλωσε: «Η εφετινή ομάδα είναι εξ ολοκλήρου νέα. Μόνο ένας αθλητής έμεινε από την προηγούμενη σεζόν. Στόχος μου είναι να δημιούργησουμε σκληρή και πειθαρχημένη ομάδα που θα παλεύει όλα τα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας. Η ευχή μου είναι να είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας. Αγωνιστικά θέλω να είμαστε πρωταγωνιστές μέσα στην 8αδα. Στο τέλος του Α΄γύρου θα κάνουμε τον πρώτο απολογισμό μας. Θα τσεκάρουμε το δυναμικό και αν χρειαστεί κάποια διόρθωση θα γίνει. Υπάρχουν παιδιά στην ομάδα που στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί εδώ οπότε τους είναι οικείο το περιβάλλον. Οι ξένοι δεν έχουν την λάμψη των προηγουμένων ετών αλλά είναι αθλητές για την ομάδα. Μέσα από ομαδική δουλειά θα βγάλουμε τη δυναμική μας. Το γεγονός ότι θα είναι 11 ομάδες στο πρωτάθλημα ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας. Λόγω του ρεπό δεν θα αποτυπώνεται η πραγματική εικόνα στη βαθμολογία και όλα αυτά καθιστούν τη νέα σεζόν πολύ ιδιαίτερη και πολύ δύσκολη».

 

Στη φωτογραφία ο Δημήτρης Ζήσης παραλαμβάνει τη διάκριση του ως κορυφαίο λίμπερο της σεζόν 2017-18 από το νέο πρόεδρο του ΤΑΑ Φοίνικας Σύρου Δημήτρη Αρβανίτη.