Print this page
12-09-2018

Κώστας Αρσενιάδης: «Πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων»

Rate this item
(0 votes)
O Α.Ο.Π.Κηφισιάς είναι πάντα μέσα στις πρωταγωνίστριες ομάδες της Volley League και με την ίδια συνταγή και τον ίδιο προπονητή θα μπει στο πρωτάθλημα και τη νέα σεζόν. Ο Καναδός Τέιλορ Χαντ είχε την τιμητική του στην κλήρωση του πρωταθλήματος καθώς βραβεύτηκε καλύτερος διαγώνιος της σεζόν 2017-18.

Ο τεχνικός της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης θα προετοιμάσει την ομάδα του για την πρεμιέρα με την Κομοτηνή στο Ζηρίνειο και έκανε τις εκτιμήσεις του για το νέο πρωτάθλημα: «Θα είναι ένα δύσκολο και περίεργο πρωτάθλημα με μονό αριθμό ομάδων και έντονο ανταγωνισμό για την παραμονή. Εκτιμώ πως θα είναι δύο ταχυτήτων. Στην πρώτη ταχύτητα θα είναι οι ομάδες που υποστηρίζονται από τα ποδοσφαιρικά κλαμπ και είναι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Και στη δεύτερη ταχύτητα όλοι οι υπόλοιποι. Η είσοδος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αλλάζει τα δεδομένα, ισχυροποιεί τον ανταγωνισμό στα παραδοσιακά κλαμπ έναντι των υπολοίπων που παλεύουν σε δύσκολες εποχές να αντλήσουν υποστηρικτές και χορηγούς από μια ανύπαρκτη αγορά. Είναι σημαντική η ανανέωση του συμβολαίου με την ΕΡΤ αλλά όλοι πρέπει να κάνουμε περισσότερα για την προβολή και το μάρκετινγκ των ΤΑΑ και του πρωταθλήματος. Η πρεμιέρ μας θα είναι με τους νεοφώτιστους που θα θελήσουν να αποδείξουν πολλά. Η Κομοτηνή έχει ενθουσιασμό και ήδη είναι έτοιμη στο ρόστερ της και αυτό πρέπει να μας κρατήσει σε εγρήγορση».

 

Στη φωτογραφία ο Καναδός διαγώνιος του ΑΟΠ Κηφισιάς Τέιλορ Χαντ βραβεύτηκε καλύτερος διαγώνιος της σεζόν από τον πρόεδρο των ευρωπαϊκών λιγκών (V.L.A) Βέλγο Φιλίπ Μπουν.