Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-09-2018

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς νίκησε 3-0 την ΕΑ Πατρών

Rate this item
(0 votes)

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς νίκησε με 3-0 σετ την ΕΑ Πατρών στον δεύτερο ημιτελικό του τουρνουά που διοργανώνει η πατρινή ομάδα στη μνήμη του παράγοντα της Γιώργου Κόζη και πατέρα του Δημήτρη που αγωνίζεται.

Με την Κηφισιά αγωνίστηκαν οι ξένοι της Χαντ, Ακουιλάρντ, Κρασνιέφσκι και ο Ρεκ που θυμήθηκε τα παλιά του στην Πάτρα όταν αγωνίζονταν στην Παναχαϊκή. Το Σάββατο 22/9 στις 15.00 η Κηφισιά θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό όπου για πρώτη φορά ο Γκούζντα θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα. Στις 13.00 η ΕΑΠ θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή.

Τα σετ: 0-3 (08-25, 10-25, 17-25)

ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ (Κορδός): Σύρρος (λ), Σαρακίνης, Καργιάννης, Σωκράτους, Δρακόπουλος, Κοντουζέλης, Κούκιο, Πετούσης, Καραγεώργος (λ), Χρυσανθόπουλος, Σουλιώτης, Κόζης, Γιαννούτσος, Κάτσης.

ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Αρσενιάδης): Νικολάκης, Ρουμελιωτάκης, Ρεκ, Κάπελας (λ), Χαντ, Κρασνιέφσκι, Παπαδόπουλος, Γκούζντα (λ), Ρούσης, Ακουιλάρντ, Γκότσης, Οικονομόπουλος, Μελλές.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject